הי...

Evil Gremlin

New member
הי...

ממש לא ציפיתי שיש בתפוז םורום על זה.... אני התענינתי וקראתי בנושא המון כבר כהמה שנים, היה לי סט משלי אבל רונה אחת נאבדה (מה שגרר הרבה תקריות לא נעימות שיכול להיות לא קשורות ויכול להיות כן).... בכל מקרה הי

Evil Gremlin

New member
היתי בטוח משום מה

שזה רונה ולא רון... למרות שזה הגיוןני RUNE.... תרגמתי מספרים ברוסית שבהם RUNE באה בלשון נקבה תגידו יש מורים או מפגשים או כל דבר דומה, כי יש לי מלא שאלות וחוויות שאני רוצה להשוות אבל דווקא עכשיו שום דבר לא עולה לי לראש...

זהו שיש ויכוח בין המומחים

האם זה זכר או נקבה רונים משמעו זיכרי רונות זה ניקבי (יש הרואים בהם שייוך לניקבי) לדעתי.. גם וגם

תצייר את הרון-רונה שאבדה על חלוק נחל קטן

וגם לפעמים נשברים לי מהסט של החמר רונים - שהם לא סתם תבחן מה הרון שאבד והבן שזהו מסר.. עבורך.. זה לדעתי לא תוצאה של הרון שאבד - אולי להפך, הרון מסר לך אות ולא שמעת לו.. אולי נשמע אפשרי??

Evil Gremlin

New member
האמת היא שזה קרה לפני שנה וחצי, או שנתיים

מאז לא הכנתי סט, השתמשתי ברונות אבל לא מסטים

איך?

בציור? בכתיבה? מעניין - כלומר טכנית, עומר הציע לי לצייר על הגוף בטיפול אבל אותי זה הלחיץ תספר..כי זה מסקרן

Evil Gremlin

New member
אהממ.. שוב, זה מרגיש מה זה מוזר לדבר על זה

אהמממ.... כן, ציור כתיבה, בעיקר שירה (GALDAR), עשיתי גם כמה טליסמנים (האמת אחד או שתיים), ציור על הגוף, ו.. לא יודע איך להסביר ב..חלימה כנראה תהייה הדרך הכי טובה להסביר את זה... סוג של חלומות צלולים... למה זה מרגיש כמו פלישה לפרטיות שלי.....

צר לי שזו תחושתך

אך זו סקרנות גרידא אני הגעתי לרונים באופן מוזר לאחר תאונה בה הייתי מחוסרת הכרה במשך 8 ימים.. רק 14 שנה לאחר מכן את ציורי בהם הסימנים נרשמו אז בין השאר כתבתי שם סודות רמים...בכתב שמתחיל להתפענח כיום (חלקם רונים מהרנסנס..פחות מוכרים לספרות כיום) אני מתחילה להבין שהרונים הם כלי ישן ומוכר מחיים קודמים שלי אני מקושרת לישויות גבוהות ונמצאת בתהליך התמרה מאוד עז ולומדת את הרונים כסוג של הזכרות "חלימה" היא מילה מדוייקת להפליא, בהקשר זה "חיים-חלום-מציאות-מוות הם היינו הך" טוב אני לא מעוניינת לפלוש אבל בפעם היחידה שציירתי על גוף כחלק מטיפול הילינג עם רונים(גם הזכרות) אהם..נבהלתי מהעוצמה רציתי לשמוע אם יש לך מושג - תודה על תשובתך אם הבעיה זה הפורות ואתה מוכן לענות לי לתא האישי תשלח מסר למחבר תם/לאונרדו...
תודה לך מה שלא יהיה שנכנסת לחיי הפורום סוף סוף מישהו שמבין שרונים הם הרבה יותר ממנבאי עתידות...!

Evil Gremlin

New member
האמת שפשוט....

האמת שפשוט אני לא מרבה לדבר על הקשר שלי עם רונות, ניסיתי לדבר אם אנשים אבל זה נראה כאילו שהם לא מבינים. אני לא רוצה שיגידו שאני רק מדמיין או משהו, אני יודע שלא. יותר נכון אני חושב שעד שהם לא יחושו את זה הם לא יוכלו לדעת. אני הרגשתי עוצמה מהרונת, אני יודע שזה ה"אמת" שאנשים מחפשים, יותר נכון זה כלי למצא את ה"אמת"... אני למדתי רק מספרים וממאמרים הייתי מאוד רוצה לדבר אם אנשים אחרים שיודעים על מה אני מדבר. חוץ מזה אני "למדתי" יותר על אינסטינקטים, על סוג של זכרונות מהעבר (המאוד רחוק), היתי רוצה ללמוד יותר, אני קצת מפחד מבכח כי אני לא בטוח שאני יודע להשתמש בו.

ניסיתי לענות

יש לי מסר מאוד חזק עבורך שקשור לעבר משותף עם רונים.. אני ארשום אותו רק אם תאמר שברצונך לקבלו ואיך תמי אלקון-לוברבוים ( אשתורת)

Evil Gremlin

New member
בבקשה...

לדעתי כל חומר מוסיף... תשלחי לי אותו במסרים באמת אם את חושבת שהוא לא מתאים לפה

באמת יש שמתרגמים

רונים כרונות. לי יש בעינ עם זה כי הרונים הם אנרגיה שמרגישה לי מאוד יאנגית באופייה. אתה מוזמן מאוד לאתר הרונים - www.runim.com, שם תוכל גם למצוא מידע על מפגשים וקורסים קרובים. ברוך הבא למשפחה שלנו, אתה מוזמן לשאול, לחקור, וללמד אותנו בדרך!

Evil Gremlin

New member
קצת עיצבן אותי באתר

קצת עיצבן אותי באתר החלק שבו אתה מטיל רונות... לדעתי זה כל כך נוגד אותם, איך אפשר להטיל רונות במחשב... כל הרעיון שהם באמים מן הטבע, שהכם חלק מהשלם...

זו גם היתה תחושתי כשפגשתי בכך

לראשונה, אך מעניין לראות שהמסרים שניתנים מהרונים - ללא קשר למחשב ולרונים מלאי משמעות לשואל.. יש את העדות בפרשנויות ובשאלות שמתפענחות כאן.. בין השואלים יש הרבה שפותחים במחשב אני old fashion ובעד הרונים שלי מהחמר ומהחלוקי נחל מנחל כזיב..שהכנתי לי.. נאודין מוסר שלמחשב ניום יש חשיבות עצומה בהעברת מידע של העידן החדש ובכללם רונים!

כן... חשבתי על זה...

אבל להבנתי זה עדיף מלא לזרוק אותם בכלל. ברור שעדיף לעשות את זה עם רונים, שמוכנים נכון, וכו'. אבל עדיף ככה על כלום. אני מרגישה שזה די בטוח, שעדיף ככה אם זה או ככה או כלום.

falenheld

New member
לדעתי זה אותו הדבר....

זה מדובר באנרגיה שמשקיעים בהם, נכון? זה לא משנה אם זה על המחשב, על קלפים או על מה כל עוד אתה מוכן להתרכז בהם, להאמין בהם ולהרגיש את כוחם, אני צודק?

למעלה