הי qt1

• פותח הנושא 2006
  • פורסם בתאריך

2006

New member
הי qt1

נחמד לדעת שאת זוכרת אותנו. אנחנו בסדר. ביתי כבר חודשיים עם מינון נמוך יותר של טיגרטול מ10CC ל-7CC,ונראה שהכל בסדר.בקיץ נערוך לה שוב EEG כדי לראות שהכל בסדר. כמה שנלחמתי שיורידו לה את המינון(כמובן עם רופא המשפחה שלה),ואז כשהורדנו לה היו לי כל כך הרבה חששות (כנראה שהפחדים מהארועים הקודמים עדיין נשארו לי), אבל עבדתי על עצמי והבנתי שזה לטובתה של ביתי. דרך אגב, בפסח הילדה השתתפה גם בקייטנה, וגם בחוג ארוביקיד (שהיא משתתפת), במס' שעות מרוכז יותר, ובהתחלה חשבנו שזה יהיה יותר מדי מאמץ בשבילה (שעות מנוחה, ריכוז וכו')אבל מסתבר שהילדה הצליחה יפה עם 4 פעמים בשבוע,שעתיים כל פעם. בעצם, רציתי לעודד עוד הורים שקוראים את ההודעה, שלפעמים(כמובן שכל התקף שונה מאדם לאדם, אך יש תקווה שההתקפים ירדו.

qt1

New member
2006 ../images/Emo23.gif

כמובן שאני זוכרת , אני כותבת כאן פעם אחר פעם שאני זוכרת את כל החברים
ניסית במקביל להורדה במינון לשנות את התזונה של בתך? אני מאוד מקווה שנארח בפורום תזונאי/ת באיזשהו שלב ונוכל לשאול אותו/ה את כל השאלות שאין עליהן תשובות. הלוואי שהכל ימשיך להיות בטוב...
שמחה שחזרת

2006

New member
שינוי תזונה

זהו אחד הדברים הראשונים שהתחלנו לחפש, וכמו שנכתב בהודעות האחרונות, הורדנו את הקולה, והשוקולד, ודרך אגב גם סוכריות מנטה(שמעורר),חטיפים עם צבעי מאכל במיוחד עם צבע צהוב,אדום כחול, ובכלל התחלנו להסתכל על התוויות של המוצרים השונים. במקום השוקולד אנחנו קונים לה ממרח אגוזים,חרובים ושקדים והילדה נהנית מאוד. אנו לא מונעים ממנה לגמרה אך הילדה מבינה שזה לא בריא. היא אוהבת אבוקדו וירקות ופירות ובעצם התזונה שלה מאוד נכונה. דרך אגב,גם חלב עברנו לאחוז אחד, כמובן לאחר שהתיעצנו עם הרופאים שזה לא פוגע בגדילה. כשהייתי אצל הומאופטית מקצועית ביותר שאלתי אותה על הדיאטה המיוחדת של בעיקר שומנים,אם אני לא טועה, והיא טענה שהם ניסו עם מספר ילדים והוכח שהיא מאוד קשה לביצוע במיוחד אצל ילדים, ובכלל, היא בדעה שהשינויים בתזונה צריכים להיות הדרגתיים ולא דרסטיים.

את יכולה גם ממרח תמרים במקום שוקולד

ויש מיחית תמרים שזה אפילו יותר בריא, בכלל כל הפירות היבשים הם תחליף טוב לכל המתוקים
בהצלחה.

qt1

New member
שוון שוון ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo25.gif

וואווווווווו........ חשבתי לסגור מחשב לא הבנתי איך הגעתי לפורום כלבים.
נשמתי מה שלומך? את בארץ?
ומאיפה לך הידע הזה גיברת ד"ר? חברים הכירו נא את שוון היקרה אוהבת הכלבים , ד"ר לעתיד לומדת בחו"ל ובעלת ידע בלתי נדלה בהמון המון תחומים , כן כן , אל תצטנעי לך ...לדעתי היא צריכה לשוב הביתה ויפה שעה קודם
הפתעת אותי בגדול יקירה.
נהדרת את!!!

תודה על קבלת הפנים החמה ../images/Emo140.gif

תודה על המחמאות המוגזמות
כמובן שאני עדיין בגלות.. ראיתי את ההודעה שלך בפורום תזונה אז נכנסתי לראות, תזונה זה משהו שמאד מענין אותי עוד התעסקות וגם עוד הרבה דברים...קרמיקה,גינון בישול, טיול וכ"ו...אבל זה כבר מתחיל להשמע כמו פורום הכרויות.... לגבי שוקולד וגמילה ממנו גם הבן של חברה שלי עבר את שוקולד החרובים וכל שאר החברים אז חשבתי לתרום ולהוסיף שתמרים גם מתקבלים בברכה אצל ילדים כתחליף
זהו לילה טוב לכולם וqt1 את אחלה!

דיאטה קיטוגנית- זה דיאטה יחודית

שעוברים בבית החולים בה מביאים את הילד למצב של רעב ולאחר מכן מרבים בשומנים וממעטים בפחמנים. אכילה על פי הדיאטה הזו מביאה לכך שהגוף ישרוף שומנים במקום פחמנים. לדיאטה זו דרושה תזונאי/ת ואפילפטולוג/ית . דיאטה זו משפעיה במיוחד על התקפים מוטוריים מינוריים. בנוסך להתייעצות עם האפליטולוג רצוי להתייעץ עם משפחות אחרות שנעזרו בדיאטה זו. זה לא פיקניק אבל כשזה מצליח זה שווה.

למעלה