הי ../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif,
אז החודש אני מתחילה מחזור חדש, בלי שמץ של התלהבות. החודש עשינו הפסקה לחודש ולמרות שלא חשבתי שכך יהיה -היה כיף, הרגשתי שאני חיה אחרת. אין מתחים/אין לחץ ואין טיפוס על קירות- כי לא תליתי תקוות. הרגשה טובה כי אין זריקות. בקיצור הרגש רוצה עוד חודש הפסקה. והשכל אומר - לכולם יש מרץ, כולם כאן נלחמות עם כל הכוחות - ורק אני כולה חודשיים זריקות וכבר אין כח.......
.
.
. אז זהו- מחר אני מתחילה. ועכשיו לשאלה העיקרית. אני רוצה להתחיל להזריק לעצמי/ או שהבעלול יזריק לי (החודש מונוגן). אז צריכה את ה
שלכם כי אני מתה מפחד, וגם קצת
ים איך להתחיל עם החגיגה הזאת. מה מומלץ לבטן/ לישבן או לירך? נראה לכם שאני יכולה ללכת לאחות שתלמד את הבעלול איך מזריקים? איפה קונים את המחטים? איזה צבע לקנות? (נראה לי שאני צריכה מחטים ארוכים יחסית כי אני די
). בקיצור כל מה שיש לכם להגיד לי - אשמח לשמוע. אגב הורדתי את המצגת מהטגליינז- אבל אני לא יודעת אם מונוגן זה אותו דבר כמו גונל אף. לילה טוב טלי
אז החודש אני מתחילה מחזור חדש, בלי שמץ של התלהבות. החודש עשינו הפסקה לחודש ולמרות שלא חשבתי שכך יהיה -היה כיף, הרגשתי שאני חיה אחרת. אין מתחים/אין לחץ ואין טיפוס על קירות- כי לא תליתי תקוות. הרגשה טובה כי אין זריקות. בקיצור הרגש רוצה עוד חודש הפסקה. והשכל אומר - לכולם יש מרץ, כולם כאן נלחמות עם כל הכוחות - ורק אני כולה חודשיים זריקות וכבר אין כח.......