הי

g a l4

New member
הי../images/Emo9.gif

רציתי לשתף אתכם בכמה סיכות של הפי טרי פרינדס שהכנתי לתיק שלי(מפימו...
) ולשמוע מה דעתכם(הארות/הערות
) מקווה שתאהבו
ד"א הפי טרי פרינדס שליטע

mafakit

New member
יוו!!! שולטטט!!@#@$%$%|אלפקה|../images/Emo218.gif

יאאאא... איזה מאגניב!!!!!!!!!@#$%^& יצא לך מדהים!!! פעם גם אני הייתי מכינה דברים מפימו.. מחזיקי מפתחות וזה.. XD יוו יצא לך מאגניב..!!

Damn Regret

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo152.gifסחתיין,ממש יפה. ../images/Emo13.gif

את יכולה למכור את זה, זה דיי יצליח וזה כסף טוב.

g a l4

New member
תודה לכם../images/Emo140.gif

ופעם מכרתי כלמיני אבל לא של HTF נראה אולי אני אמכור באמת...

../images/Emo15.gifיוו זה ממש יפה!!#

איזו מוכשרת! ניסיתי פעם לעשות כל מיני דברים כאלה מפימו. אבל.. אנחנו לא מסתדריםDD: באמת כדיי למכור! זה מגניב!

g a l4

New member
זהו שאני יודעת שאלה המחירים שיקנו...

אבל 5 שקל זה לא יוצא לי משתלם...
(אלא אם אני אקטין אותם טיפה...) בגלל זה אני מתלבטת אם למכור או סתם להביא מתנות(אני מכינה גם פסלים וזה...
) ושוב-תודה רבה לכולם!אם אני אחליט למכור אני אומר לכם:)

תראי..

את יכולה גם מתנות.. אני הייתי מאוד שמחה ^ ^ אבל נגיד את הולכת לבצפר.. ושואלת כמה ילדים אם הם אוהבים את זה.. ואומרת להם על הרגע שרק ב-5 שקלים, אני אומרת שאת יכולה להשיג.. נגיד.. 4 ילדים, 20 שקל, לא משתלם? בינתיים זה לא עולה לך כסף או משהו, נכון? תביאי כמה לבצפר ותראי אם תאהבי, אם היינו עורכות מפגש או משהו כזה.. אני 100% הייתי קונה ממך 3 ומעלה! למשל, אני וחברה שלי קנינו תיקים ב-2 שקל ועיצבנו אותם ממש יפה, כל תיק מכרנו ב-15 שקל, השגנו מזה 45 שקל. 3 תיקים.. די השתלם, אבל אני לא אעשה את זה שוב ;) זה היה ממש קשה כי אלה תיקים, והרבה מוכרים אותם, אבל כמו שאת מכינה אי אפשר לקנות.. אגב, אלה סיכות, נכון?

mafakit

New member
כמה דברים..|אלפקה|../images/Emo218.gif

1. יש שביתה.. איך תראה לילדים בבצפר..?
טוב לפחות יהיה לה זמן להכין עוד הרבה עד שנחזור ללמוד.. ו..פימו זה נורא יקר.. אז חייבת שיקנו ממנה הרבה כדי שזה באמת ישתלם.. ואני בטוחה שיקנו הרבה [השכבה שלי היו קונים בטוח כל אחד לפחות 4סיכות.. והם אפילו לא מכירים את הסדרה ;; ] ><' טוב בכל מקרה כדאי לך למכור D:

g a l4

New member
:D אני צריכה לבדוק כמה פימו זה...

ואז נחליט,נראה אולי אם תעשו מפגש או משהו נצטרף(לא רק כדי למכור...גם כי HTF שליטע
)

עוד כמה דברים..../images/Emo109.gif

טוב.. אנלא יודעת מה עם כולם, אני לומדת יום יום בצורה הכי מטרידה שיש! ו... אם היא כבר הכינה כמות מסויימת של סיכות אז היא יכולה לקחת כמה שהיא לא רוצה לעצמה ולנסות למכור איכששהו, ובאמת בשביתה אם אין לה משהו יותר טוב לעשות היא יכולה להכין סיכות.. אני חושבת שלמכור אותן זה מעולה, או נגיד.. להביא לילדות.. מהפורום.. שלא שפר מזלן ומעוניינות בסיכות.. :p

g a l4

New member
זהו שהפימו והסיכות עולים יותר

וגם ההשקעה
והתמונה שהעלתי זה סיכות...אבל אני מכינה גם שרשראות וסתם פסלים

g a l4

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל עד איזה מחיר היית מסכימה לקנות?
והאמת שפעם מכרתי(לפני שהכנתי סיכות) אבל התייאשתי מהר(למרות שדיי הצלחתי
)

תלוי.. בכמה תמכרי... ../images/Emo109.gif

XDXD חח סתם.. לא יודעת.. תלוי הגודל, סיכה, הייתי קונה 5-7 שקל. שרשרת.. נמנמ.. גם סביבות 6-8.. שקל.. ופסלונים וכאלה 20 שקל. D: טוב.. שוב, תלוי הגודל וזה.. אבל מחר סביר לפסלים כאלה 20 שקל כזה..

g a l4

New member
האמת שחשבתי למכור....

אבל 5 שקל זה לא יוצא לי משתלם...
(אלא אם אני אקטין אותם...
) בגלל זה אני מתלבטת אם כדאי לי למכור או שלא... שוב-תודה רבה לכולם!!!!
ואם אני אחליט למכור אני אומר לכם:)

למעלה