הי

Y A Y

New member
הי../images/Emo16.gif

השתתפתי בשיעור אחד בבנטוס בירושלים, והבעיה שלי היא שקשה להורים שלי להסיע אותי כל הזמן לחוג.. \ יש למישהו רעיונות לעשזור לי איכשהו? ו.. יש פה משהו שלומד בבנטוס בירושלים? תודה ! <הלוואי שהיה לי
!>

הייי../images/Emo70.gif

ואין לי מושג...(בקשר לשאלה...)
זהירות פדופילים מופרעים דו מיניים חובבי פסלים בדרך
מייקל אתה נשמה אני מתה עליך
מייקל ג'קסון חף מפשע
טום סנדון תמות אמן(
)
Dom Sheldon is a cold man
נגה מוריאל אריאל עדי והילה - אני אוהבת אתכם
רונן אני
אותך
אל תלך
נגה ומוריאל – טוב בסדר המורה שלי חייזר
מה איכפת לי
טיפים לחיים -
כשקר
ויש שלג- תבנו
כשחם ויש
... תוציאו ת'
/ה לטיול...
כשיש למישהו שאתם אוהבים
יומולדת
- תביאו לו
שלא יעלב...
כשאתם שמחים
- תעשו גם לאחרים שמח
ואל תתביישו לחבק אנשים שאתם אוהבים
כשאתם הולכים למסע ארוך ארוך, והחבר הכי טוב שלכם שיצא איתכם הוא בעל רגליים גדולות שעירות, יש לו תלתלים, הוא נמוך במיוחד ושם המשפחה שלו זה באגינס - תנו לו לאכול הרבה הרבה לאמבאס
זה בריא... ~&~&~ אני פדופ*ל*ת גXה
(תרתי משמע) ~&~&~

Bantus

New member
אני לומדת בבאנטוס בכרמיאל.....

עם זאפ, את לומדת עם בוליה?? או פלה?? או עוד אחד, שכחתי איך קוראים לו... וחבר'ה מכרמיאל אולי באים לבאטיזאדו שלכם, גם אני אולי יהיה!!!! מי את/אתה וכ'ו וכ'ו.....??

Y A Y

New member
אני בת..

אני די חדשה ואני לא מכירה שמות.... הכינוי של המדריך הוא 'קקה'. ו הוא באמת אמר שזאפ יהיה בבטיזאדו ... גם אני אולי יהיה! כלומר- אני ממש רוצה! ובמיוחד לוינגייט. גם את תלכי לוינגייט?

Bantus

New member
אני יחסביר לך....

אני מתה להיות בוינגיט, יש לי ידיד שממש מחובר לאנשים שם קוראים לו טל והכינוי שלו זה פליטו, אולי את מכירה, הוא שרוך כזה, גבוה וצר. לא משנה, בקיצור הוא אמר לי לבוא, אבל אם אני יבוא זה אומר שמחר בצהריים הם נוסעים וחוזרים ביום חמישי, כאילו עוד שבוע, וזה המון זמן...לא יודעת עדיין, נראה..יש מצב אבל אני ממש רוצה לבוא לוינגיט... ועוד משהו, פינטור אמר שהוא כמראה לא בא לצפון, ואם חב'\ר'ה מכרמיאל ילכו לירושלים אז פינטור יגיד שהוא בכלל לא יבוא, כי אנשים מכרמיאל באו לירושלים הוא סתם משחק איתנו משחקים אז אם אנשים מכרמיאל לא ילכו אז אני בטוח לא ילך. וזהו :)

Y A Y

New member
אהההה... אוקי.. נראה לי שהבנתי..

אז בגלל שאת רוצה ללכת לוינגייט (נראה לי שזה הכי כיף בגלל ה א ק ר ו ב ט י ק ה ) ולכן גם אני נורא רוצה ללכת לשם : אני מקווה שאנשים מכרמיאל גם יבואו, כדי שתוכלי לבוא ולהנות! אני בת 12.. קטנה ממך ב- 5 שנים.. את יודעת פליק פלאק
אני ממש רוצה לדעת! וגם סלטות.. למדתי הרבה שנים התעמלות קרקע, אז אני יודעת רגל רגל לאחור, שזה בעצם לרדת לגשר ולהעביר את הרגלים רצוף לאחור, אבל אני מאוד נמשכת לקפוארה. אני הכי אוהבת את הרודה! ואת?

Bantus

New member
כמה דברים:

דבר ראשון זה הודה ולא רודה (סורי שאני מתקנת אותך פשוט דברים כאלה מציקים לי וחשוב לי שתדעי לבטא נכון, בשבילך..) דבר שני, אני לא מרגישה צורך לדעת פליק פלאק, את הרגל רגל אני יודעת, אבל אני לא ממש רוצה לדעת פליק פלאק..זה סתם כזה..לא יודעת.. דבר שלישי, סלטה זה נושא רגיש אצלי, אני יספר לך, היינו בווינגיט ואמרתי סבבה, סלטה, עמדתי על המסגרת של המזרונים ובמקום לקפוץ קצת לרוחק עשיתי סלטה וחצי מהמקום ובמקום (זה מה שאמרו לי) ונחטתי על העורף בפינה של המסגרת עץ...זה כאב בטירוף!! והיה לי סימן כחול פס כזה איזה חודש.. מזל שלא מתתי..וזהו אז אני קצת מפחדת.. אבל פעם הבאה וינגיט, לא מעניין אותי אני לומדת סלטה!!! אז למדת התעמלות קרקע, אז יש לך בסיס אז חפיף לך, פעם אחת וינגיט ואת יודעת פליק פלאק... ולא, אני לא רוצה ללכת רק בגלל וינגיט, אני מתה על הסדנאות עם פינטור, הם עובדות על כל שריר ושריר..זה אחלה...וזהו :)

Y A Y

New member
הודה!

הודה? אוקי.. חשבתי שזה רודה בגלל המילה around ואז איכשהו זה התגלגל לרודה.. אבל כנראה את צודקת. וואי מה שסיפרת נשמע ממש נורא.. זה סלטה אחורה או קדימה מה שעשית בוינגייט? ומתי זה קרה? זה מזכיר לי משהו דומה שקרה לי אבל הרבה פחות נורא ממה שקרה לך.. בחופש הגדול שהיה הייתי במן סדנת התעמלות קרקע. ובעקרון ידעתי סלטה קדימה (על מזרוני גבינה) אבל המדריכה עמדה לידי והיתה אמורה לעזור לי.. והיא עזרה לי במקום הנכון כי יצא שהיא דחפה לי את הרגליים לכיוון הפנים ואז ניהיה לי פנס בעין.. כל החופש.. אבל זה היה נחמד הפנס.. כי אפשר להשוויץ שעשית סלטה..! ואני לא ילדה שוויצרית אבל בכל זאת!

Bantus

New member
זה היה סלטה אחורה

לפני איזה שנה בערך.. אוי!! פנס נשמע לי סתם מבאס כזה, אבל אז יש לך הוכחות, אז זה סבבה... :)

thorondor

New member
זה לא משנה איך זה נכתב.

זו לא טעות לכתוב "רודה", כי זה פשוט תעתיק לעברית מהמילה בפורטוגזית, שנכתבת כ-"Roda". זה שמבטאים את זה אחרת זה עניין אחר לגמרי, אבל אפשר לכתוב "רודה".

Bantus

New member
הדרך לבטא-

זה ערבוב כזה של "ח" ו-"ה" ביחד... אין ממש אות בעברית אז אי אפשר ממש להסביר אבל נראה לי שהבנתם פחות או יותר...

thorondor

New member
אני לא חושב שיש כאן מישהו,

שלא יודע לבטא את המילה. העניין הוא איך לכתוב את זה, והתשובה היא: איך שבא. רודה או הודה, הכל אותו דבר.

Y A Y

New member
כן,

העיקר שמבינים מהי הכוונה. שזה המעגל שכולם עומדים בו ו-2 נלחמים במרכזו. כשהייתי בקבוצה של אבאדה אז כשמישהו היה רוצה להלחם, הוא היה עושה סימן עם הידיים בין 2 האנשים ונלחם עם אחד מהם, ואז אחרי שאלא נלחמים, מי שרוצה להכנס, שוב עושה סימן והוא נלחם עם זה שנכנס אחרון.. אני מכווה שהבהרתי את עצמי נכון.. ועכשיו, כשהייתי (2 שיעורים..) בבנטוס, אז כשמישהו רוצה להכנס הוא עושה סימן לזוג ושני הנלחמים שהיו בפנים יוצאים ונכנס זוג חדש. כלומר החלפת זוגות ולא החלפת יחידים. כלומר, זה שונה.. השאלה שלי היא מה .. אמ.. מה אתם מכירים? ומה צריך להיות באמת, כלומר המקורי בברזיל? (למרות שבעיקרון אין כזו שיטה לא נכונה, וזה יכול להיות פשוט דרכים שונות..)

thorondor

New member
זה לא משהו קבוע.

לפעמים עושים ששניים משחקים, ומישהו נכנס ומוציא אחד החוצה, ולפעמים שזוג מחליף זוג. אצלנו משחקים בשתי הצורות, אני לא חושב שבקבוצות אחרות עושים רק את אחת מהצורות.

Bantus

New member
עושים את שתי הצורות...

אם נגיד אני רוצה להיכנס עם מישהו ספציפי ושניים משחקים אז אני יכולה לעצור את המשחק שלהם ולהיכנס עם מישהו אחר, אם סתם בא לי להיכנס אני עוצרת ונכנסת עם אחד מהם. אין כזה דבר מה נכון, זה פחות או יותר מה שבא...

PernaLonga

New member
זה גם תלוי במקצב...

בדרך כלל באנגולה נכנסים שתיים... מקוללה נכנסים שתיים... אבל ראג'יונאל נכנסים אחד אחד... סאבנוטו פיקנו/גראנג'י נכנסים אחד אחד... וכו

Y A Y

New member
../images/Emo168.gif

אבל זה נכון שיש שירים שונים לכל קבוצה?

למעלה