הי

תודה../images/Emo140.gif

אז ככה: קוראים לי ימית, אני אוהבת לשחק במחשב, ליראות טלוויזיה(וכמובן דיגימון) לצאת עם חברות, לטייל ו...זהו אני חושבת.

Rnamon

New member
ברוכה הבאה......

אני בעצמי גם חדש פה..... תאמיני לי זה מקום נהדר.....

Apikachu L

New member
נעים מאוד

איזה כיף שבאים חדשים וזה פורום ניפלא! אגב, ימית אני מכירה ילדה שקוראים לה ככה אולי את היא היא? לא משנה. תיקראי לי לפי הכינוי(ניתן לתרגם.)

שלום!^_^

ברוכה הבאה!את תשתלבי מהר,אל תדאגי ^_^ זה פורום שקל להשתלב בו,בעיקר בגלל האנשים שיש פה,שהם אנשים נהדרים!!לפעמים יש ויכוחים ומריבות אבל הכל חוזר להיות אותו דבר אחרי זמן מה ^_^ אני בטוחה שתהני פה :)

Digi Lista

New member
אהלן,ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

מה שלומך ימית? שמחים שהצטרפת ובטוחים שאם לא תיעלמי אחרי השרשור הזה תוכלי להשתלב בקלות,להינות ובמהרה להרגיש כאן כמו ב
אני...תיאלצי להתרגל אליי אני משוגעת לעיתים,אם כי זה בעיקר העולם שמשוגע אני נורמלית לגמרי סך הכול(ואם יש כאן סתירה אז זה כי אני מגדלת ומטפחת אינספור פיצולי אישיות
),אני לשירותך בכול תחום
אז את נשארת?(אנחנו דיי מבואסים שנכנסים וישר עוזבים...)

lori4

New member
מזלה שהזהרת אותה(ברוכה הבאה)

שאת מוזרה לא הינו רוצים שהיא תברח מכאן בצרחות מרוב פחד

תודה רבה לכולכן../images/Emo140.gif

מצטערת על השעה המאוחרת, פשוט רק עכשיו חזרתי הביתה. באמת נראה שיש פה אנשים נהדרים. תודה שוב על קבלת הפנים הטובה

Digi Lista

New member
למה לשקר?

לא חונכתן ימית ואורנית לא לשקר?האנשים כאן אחלה,כולם!מלבד המנהלת שמהיכרות איתה אני יודעת שיש לה נטיות להיות פוסטמה רצינית

../images/Emo4.gifאבל:

א.זה לא נכון! ב.אם נגיד את זה אנשים יברחו מכאן ואנחנו לא רוצים שדבר כזה יקרה נכון?

למעלה