הי !

karin64

New member
הי ! ../images/Emo13.gif

אממ אני חדשה פה . גם אני אוהבת את אליס ובכללי אני אוהבת בעיקר רוק אלטרנטיבי ומטאל. מקווה שתקבלו אותי :)

karin64

New member
טנקס

האמת שהשיר האהוב עלי של אליס זה Man in the box מתוך Facelift. ידעתי על הפורום הזה והייתי קוראת בו.. ולא יודעת פשוט הגעתי למסקנה שאני רוצה להצטרף, בסה"כ זה נחמד לדבר עם אנשים על תחומי עניין משותפים.

מאוד נחמד^^

תמיד שמחה לשמוע על עוד אנשים שאוהבים את אליס. למרות שאם זה מישהו שאני מכירה שפתאום מתחיל להתעניין יותר מדי [חברים כבר יודעים שאני אליס אין צ'יינס פנאטיק] אז יש לי את הרגשות הרכושניים האלו פתאום. אבל אולי זאת רק אני.. *חוזרת לתוך הקונכיה*

ממש לא רק את ../images/Emo6.gif

אני ממש רכושנית בקשר למוזיקה שלי ><
אנחנו חייבות להפסיק עם ההרגל המגונה הזה

גם אני!

במיוחד כשאני משמיעה משהו איכותי לחברה והיא אוהבת אותם לתקופה ואז פתאום נמאס לה..והיא מתחילה לשנוא אותם זה פשוט מוציא לי את כל החשק מלהשמיע לאחרים מוזיקה חדשה

לא קרה לי..

אבל יחרפן אותי אם מישהו מהחברים/חברות שלי יתחילו לאהוב את אליס בצורה ממש רצינית. או שלפחות זה ייראה ככה.

Alice108

New member
אוי, גם אני ככה. בטירוף../images/Emo122.gif

לא עם כולם, עם כאלה שלא מבינים שום דבר ופתאום מתחילים לשמוע מוסיקה איכותית, כמו אליס.

אהא!

לפני כמה ימים הייתה לי תמונה של ליין בתמונת משתמש, וחברה שלי אמרה שהוא חתיך:\ [אמרה לה שנפטר] ואז שאלה על השם שלו כדי לחפש עליו0.0

Alice108

New member
בגלל זה

אני אף פעם לא אומרת שמות ודברים כאלה. לפני כמה ימים איזה ילד אחד ממש מתלהב שחושב שהוא מאוד מבין במוסיקה שאל אותי אם אני מכירה את בוב דילן
הוא הזמר האהוב עליי אז ממש התעצבנתי.

refuted plank

New member
ברוכה הבאה חבובה ../images/Emo13.gif

אני מורנג' בת 15 (יותר מוחצי!!
) מר"ג. אז...ברוכות הבאות

למעלה