הי

Miss Naughty

New member
הי../images/Emo105.gif

הי אני ליאור...יש לי שאלה אליכם ובאותה הזדמנות אני גם אצטרף לפורום...
בשיר של הקלאש-rock the casbah מה הקטע עם הערבי ויההודי? יש להם עמדות כלשהם לגבי ישראל? מה הסיפור מאחורי זה? תודה...

melancholy man

New member
היי בחזרה

ואהלן ליאור.
איזה יהודי? השיר נולד בעקבות סיפור שקרא מנהיג הקלאש, ג'ו סטרומר, על צעירים באירן של תחילת המהפכה האיסלמית, שנעצרו משום שהיה להם תקליטי פופ מערביים, השיר של סטרומר הוא בדיחה של סטרומר על מנהיג כפר (שאריף) ששונא רוק, סוג של אמירה פוליטית על פונדמנטליזם איסלמי לפני שמישהו ידע מה זה בכלל. לא כל דבר קשור לישראל, בסה"כ שיר נחמד, לא יותר.

Miss Naughty

New member
חח זה לא מה שהתכוונתי...

השיר הוא שיר מעולה והקלאש בכלל גדולים... אני כמריה את השיר כבר הרבה זמן ורק עכשיו ראיתי את הקליפ ולא הבנתי חשבתי שאולי יש סיפור שרואים בחור דוס ובחור עם כאפיה נוסעים חד... תודה על ההסבר

Barmelai

New member
או..תמיד חשבתי

שסטרומר המציא שיר שלם רק בשביל שיהיה לו תירוץ להכניס את משחק המלים ROCK IN THE CASBA

Miss Naughty

New member
חחחח גם אני!

וידיד שלי שלח לי קישור לקליפ ביוטיוב וראיתי את זה חחחח... אז החלטתי לפנות אליכם

Barmelai

New member
אמנון זה שאתה גר בראשון הירוקה

לא נותן לך את הזכות להתנשא מעל הנוער הנפלא הזה שגדל בין בתי הזיקוק בחיפה וארובות רידינג בתל אביב, הריאות שלהם מחוסלות למען השם, מה הם כבר מבקשים? רק לעשות מעט חחחחחחחחחחח מדי פעם...וזה הכל

האירי

New member
ראשון עברה להיות ירוקה בלי לספר ?

אל דאגה,אני רחובותי. ואם בצבע הירוק עסקינן,אז באמת ה "חחחחחחחח" וה "פחחחחחח" האלה מזכירים לי את איסוף הלחה הקפדני בגרונה של סבתי לפני שהיתה יורה אותה למרחק,מה שמותיר את ההשתנקויות והחירחורים הוירטואליים האלה נשגבים מבינתי. והנוער חרא המשך יבוא....

LEATHER REBEL

New member
א-פרופו ליחה...

אפשר לפתוח חברה לשיווק ליחה ולקרוא לה "לחה דודי" (לקראת כלה).

pasteran

New member
הנוער על גראס

(א.ב. דן והעולם שותק) בגלל זה ראשון ירוקה

melancholy man

New member
אז שיביא קצת

פפחחחחח חבורת סוצימטים, יש להם גראס ולא מחלקים??? אני עם אמנון.

LEATHER REBEL

New member
הפתרון...

הקלאש צוחקים על שני הצדדים. הן על רעיון "היהודים המשתלטים על העולם", והן על אילי הנפט הערבים. כזכור, ג'ו סטראמר היה שמאלני אנטי-קפיטליסטי מובהק... מה שלא הפריע ועדיין לא מפריע לחברת תקליטי SONY לעשות רווחים על חשבונו ועל חשבון שאר החבר'ה.

למעלה