הי...

timmyy

New member
הי...../images/Emo10.gif

קראתי כאן תגובות לסיפורים ורציתי לדעת מה דעתכם... הסיפור שלי הוא קצת מוזר, על בחורה שמזמן הכרתי... אני יודע שהסיפור יהיה קצת עם חורים אבל אני מפחד שהיא תדע שאני רושם את זה.. אפילו אם הסיכויים קלושים... הייתי עם מישהי תקופה, עד לפני כמה חודשים.. נפרדנו כי היא פחדה שאני רוצה להתחתן..היא עדיין רחוקה מזה... אני מודה שזרקתי לה פה ושם רמיזות, אבל זה היה לא ברצינות.. אני עדיין רחוק מזה.. בכל מקרה נפרדנו וניסיתי להסביר לה שהיא טועה.. עברו כמה חודשים וחיכיתי לה עד עכשיו שהיא תאמין.. מדי פעם דיברנו אבל לא הרבה כי הייתי מתחיל לבכות והיא חשבה שעדיף בשבילי שלא נדבר... עברה כמעט חצי שנה ורק בשבועות האחרונים היא מאמינה לי, אבל לא לגמרי, שלא באמת רציתי את זה.. אבל.. כבר יש לה מישהו אחר והיא לא אוהבת אותי כמו פעם...ולא רוצה לחזור... היא אומרת שעדיין אכפת לה ממני ואי אפשר לדעת מה יקרה בעתיד אבל שעכשיו זה לא יקרה... אני יודע שאני צריך לעבור הלאה, אבל אני לא מצליח :( כבר חודשיים שאני מנסה להמשיך הלאה אבל קשה לי, ואני לא מפסיק לפנטז על הרגע שנחזור... וזה די ממרר לי את החיים... וזה לא עובר :(

fossil1

New member
תרשה לי קלישאה

אם היא חוזרת היא שלך,ואם לא, היא לא הייתה שלך! הדבר שאני מנסה לומר לך..... אם נועדתם להיות ביחד,אתם תהיו ביחד. תן לזמן לעשות את שלו,אל תרדוף יותר מידי,אולי כרגע היא תופסת אותך כמובן מאליו,תן לה להרגיש שלא. ואם היא עדיין לא חוזרת,אז כנראה שזה פשוט לא נועד להיות! בכל אופן תשאר חזק כי זאת באמת הרגשה נוראית,אני שמח שזה מאחורי. מה גם שזה שיעור גדול לחיים,לפעמים צריכים לעבור דברים \משברים על מנת להמשיך הלאה. אז שיהיה בהצלחה אינדיאני \ זאב בודד

tutit1005

New member
אני חייבת להוסיף

אתה כתבת שיש לה משהו אחר כרגע.. ואתה עדיין אוהב ומרגיש פגוע בשל כך אבל לדעתי אם היא באמת היתה אוהבת היא לא היתה מוותרת עליךך והופכת עולמות כדי להשיג אותך חזרה.. אז נכון זה כואב וההרגשה מזופתת ..אבל זה מצב קיים הלוואי שהיינו יכולים לשנות מצבים לפי הרגשתנו .. אני חושבת שעדיף לך להפסיק לפנטז הנח לה לחיות את חייה זה רק מזיק לך וגורם לך לעצב.. אנא צא להנות חפש את האחת שתאהב אותך..את האחת שתרצה לשהות במחיצתך כל הזמן [זה כך שאוהבים לא?]ועוד דבר זה כן עובר.. תן לזמן לעשות את שלו הזמן מרפא הכל... ועוד דבר קטקנן..תעסיק את עצמך...אני מאחלת לך הצלחה בכלל והמשך ערב טוב.

timmyy

New member
הלוואי זה היה כזה פשוט

היא אמרה שהיא לא רוצה לחזור כי היא חושבת שאני מחפש משהו שלא חיפשתי.. יש ביננו הפרש גילאים של 6 שנים כמעט.. והיא נבהלה ורצתה להיות לבד.. עכשיו היא כבר התחברה למישהו אחר.. אני יודע שכרגע אין לי סיכוי כי היא עם מישהו אחר..ואני מודע לזה שכרגע היא לא מרגישה כלפיי אותו דבר.. אבל אני לא מצליח להפסיק לחשוב על זה ש"אולי בעתיד"... אני יודע שאני צריך להמשיך הלאה ... אבל אני לא מצליח...

כי זה עדיין טרי

לא מזמן נפרדתם, זה עדיין מורגש חזק בלביבך, אבל הזמן מרפא. אתה גם תכיר אחרת ואז תראה איך זה לאט לאט דואך הקשר הקודם שהיה לך. אתה חייב להעסיק עצמך בדברים אחרים, לא להתאמץ ולרדוף אחריי אהבה שכנראה אין לה סיכוי. היא המשיכה הלאה, יש לה מישהו, אז תעזוב, היא לא היחידה. אתה צריך להמשיך הלאה, אפילו לא למהר לקשר חדש, אלא לתת לזמן לעשות את שלו.

למעלה