הי 2

הי 2

קראתי היום באתר של אלון ברמן על חלומות צלולים, וגיליתי שעשיתי הרבה דברים שכתובים שם עוד לפני שידעתי מה זה חלום צלול. הכוונה היא שהרבה פעמים כשהתעוררתי באמצע הלילה חשבתי ושחזרתי לעצמי את החלום שחלמתי מהתחלה עד הסוף כולל כל הפרטים, וככה גם כשהתעוררתי בבוקר, גם הרבה פעמים רשמתי חלומות שלי . גם קורה כמעט כל הזמן שאני שוכבת במיטה קצת לפני שאני נרדמת ואז אני מתחילה לשמוע קולות, והם נשמעים כל כך אמיתיים, אני גם הרגשתי לא פעם בנוכחות אבל פחדתי פחד מוות להסתכל ולכן עצמתי עיניים. עוד קרה לי זה שחלמתי חלום ואמרתי לעצמי תוך כדי החלום שאני בסך הכל חולמת, ואז פתחתי את העיניים והייתי בטוחה שאני ערה ועשיתי דברים, ואז פתאום הרגשתי שאני נופלת ומצאתי את עצמי בחזרה במיטה...

silverhawk

New member
אהלן 2../images/Emo3.gif

הנושא שאת מתארת הוא כתיבת יומן חלומות. זהו לא הנושא העיקרי אלא רק כלי העוזר לך בהגעה לחלומות צלולים ובזכירתם. הדבר האחרון שתיארת הוא אכן חלום צלול ואני מניח כי התעוררת מכיוון שהתרגשת. הדבר החשוב ביותר בחלומות הצלולים הוא שמירה על רוגע. מעבר לזה, רצוי לשלב בדיקות מציאות ואת השיטות להגברת הצלילות (את מוזמנת לקרוא עליהם בשאלות הנפוצות ובאתר של אלון ברמן. בהצלחה, וברוכה הבאה לפורום!

היי ברוכה הבאה

הרבה אנשים שמגלים את התופעה שנקראת חלום צלול מספרים כי כבר היו להם חלומות שבהם הם היו מודעים לחלומות, על סינדרום המכשפה, ועל עוד פרטים נוספים. כמעט כולם מחצללים, אבל לא כולם מודעים לפוטנציאל של זה. ואני חושב שחלום צלול זה קצת יותר מחלום עם מודעות, למרות שטכנית זה פשוט זה.

למעלה