הי תרומות דם קטנות.

הי תרומות דם קטנות.

בכל מיקרה, שמעתי שליסטה ממש מתוסכלת בגלל שאין ממש מיתוף פעולה. בכל מיקרה, היא ניסתה להשיג את מאט ועוד כל מיני אבל כניראה אין להם ממש זמן ברגע זה. בכל מיקרה, מישהי התקשרה אלי, ובקשה ממש שאבוא ואתארח בפורום. אני חושב שאם תשתפו פעולה אז אני אנסה לדבר עם קואיצ'י או ג'י פי אולי אפילו טאי. אנחנו ביחסים טובים אתם יודעים. אז אני אמליץ עליכם. אם בא לכם תשאלו שאלות ואני אענה. מיוטיסמון.

Digi Lista

New member
מתי הפכת לערפד?

האם אתה ערפד רק בסדרה או גם במציאות?

ובכן...

אז ככה, אם לומר את האמת ערפד הייתי פחות או יותר לפני זה, בערך. בואי נאמר שהייתי מסובך עם כמה ציידי ערפדים אז לא ממש יצאתי מהארון(חח..יציאה טובה) וחייתי על תרומות דם שפילחתי מאמבולנסים. בכל מיקרה כאשר החברה של הסדרה באה בעניין של חיפוש מישהו רשע ואכזרי חשבתי לנסות, אולי זה ירחיק ממני כמה ציידי ערפדים. טוב, זה לא ממש נכון, את האמת פשוט הייתי שם באותו ערב כי עקבתי אחרי איזו תרומת דם עסיסית...שאגב התבררה כביומון. דרך אגב, מה הסוג דם שלך?

Yuske

New member
הי אז אתה בטח מכיר את

דוג'רס! מ"ערפדים אנונימיים למחצה" הוא היה שם בכמה פגישות כשהוא התחיל להתחרפן ולהפוך לערפד (שוב)

האמת היא שלא....

חוץ מהחברות המעמיקה למדי עם אחדים מכוכבי דיג'ימון (לא כמו בסדרה...) אין לי הרבה קשר עם העולם החיצון מפני שיש די הרבה ציידי ערפדים. זה מבאס למדי. אבל אני מכיר אחרים... יש לנו ארגון קטן של ערפדים דיגיטליים. בכל מיקרה, נחמד לבוא לארץ, שמעתי יש כאן גם איזה איגוד לערפדים. חוץ מזה, אפשר להשתזף כאן קצת... יש לכם עוד שאלות?

למעלה