הי שרית וכולם
שרית-תודה לך על המסר-תודה לך שכל כך איכפת לך ממני
..-אני מצטערת שנעלמי פשוט אין לי חשק לכתוב בימים האחרונים-אין לי מושג למה-אתם יודעים -גם למכתבים כאן צריכים להפעיל כוח נפשי -ואני עדיין נמצאת במצב הזה של " לא לכאן ולא לשם" כמו שכתבתי מלפני שבוע-אולי זה טוב-כי אני לא במצב רוח דיכאוני -ואולי גם לא אהיה-אולי קבלת מצב הנוכחי-חזרה למלואו התרופות תעבור אצלי בשקט? אני עדיין כאילו נמצאת בין שמיים וארץ ועוד לא החלטתי אם אני נופלת או ממשיכה לעוף...יכול להיות שהמצב הנפשי המוזר הזה גם קשור לעבודה שלי-כי אני הרבה מתעצבנת בחודש האחרון-ופשוט לא נשארות לי כוחות לדאוג בגלל בתי?האמת שאין כרגע(להיום
) שום דבר רע-אפשר להגיד שהשבוע עובר די יציב(טפו-טפו-טפו)-בתי שוהה במחלקה פתוחה כבר רוב האשפוז (3 חודשים )שלה אבל בעצם שייכת לסגורה-כי היא רק ישנה בפתוחה-אבל כול הככלים של הסגורה.שלשום ביקשתי את הארון בגדים שלה להעביר לפתוחה אז להפטעתי פתאום החליטו להביר אותה לפתוחה לגמרי.היא מאוד שמחה...דיברנו על אישפוז יום (היא מאוד רוצה לחזור) ושאלתי אם היא תוכל להתמודד עם ההסעות כמו שצריך( אחת מהבעיות הגדולות בתקופת אישפוז יום הייתה שפיתחה חרדות שהיו נהפכים להתקפים--(נסיעות נמשכו מעל שעה הרבה פעמים-פקקים).נסעיות בוקר תמיד היו בסדר-כל הבעיות היו בדרך חזרה-היא הייתה נכנסת הביתה עם בכי ולא הייתה נרגעת עוד 2-3 שעות.לכן אני חושבת שאם נוכל אנחנו להסיע אותה הביתה משם-נוכל לפתור בזה הרבה בעיות.כאן מגיעה הנקודה: אין לנו רכב-ואנחנו רוצים לקנות-כרגע יש לנו חצי מהכסף ועוד בערך שנה בעלי מקבל קרן השתלמות-אז אני רוצה שילך לאמא שלו-חמותי ויבקש הלוואה לשנה-עד שנוכל להחזיר לה.יש לה כסף אבל היא נורא קמצנית-מצד שני בעלי לא רוצה לבקש ממנה כלום-וכמה שאני לא מתחננת -שום דבר לרא עוזר... אבל הוא כל הזמן נותן לה רמזים עבים והיא כאילו לא מבינה...בעלי בן יחיד-אני לא מבינה קודם כל איך היא יכולה לתת לאחת משתי הנכדות היחידות שלה -לסבול כשהיא יכולה לפתור את הסבל הזה? היא יודעת על המצב ויכלה להציא לבד עזרה מה שהיא בחיים לא תעשה...אני מנדנדת לבעלי ולא מבינה למה הוא לא יכול לבקש-זאת אמא שלו וזה לא מתנה-עוד שנה נחזיר להם-היא רוצה ריבית--הירא תקבל ריבית...אני בחיים-אבל בחיים -אם אני אפילו יהיה בלי בית ואוכל-לא אלך לבקש ממנה-כי אני בחיים לא מבקשת כלום מאף אחד באופן כללי וכי אין לי יחסים טובים עם חמתי-אנחנו מתראות פעם ב... אנחנו מדברות אבל אני רוצה רק לברוח משם...מצטערת על כל השפיחה הזאת של בעיות משפחתיות אבל זה פשוט דבר שמציק לי מאוד כרגע...
שרית-תודה לך על המסר-תודה לך שכל כך איכפת לך ממני