הי שמי מירי

מיריאל1

New member
הי חושבת ...

כן כן בתפוז. תקישי פורום לאנשים עם פיגור שיכלי. נשמח מאוד שתשתתפי איתנו. אנחנו משפחה ענקית ומחבקת
מירי

מיריאל1

New member
הי שמי מירי

שלום לכולם. אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון אבל אנסה. יש לי בן עם פיגור שיכלי בן 13 פיגור שיכלי בינוני מורכב. הוא כרגע בטיפול פסיכיאטרי מקבל סירקוואל 25 מג'. יש לו אובססיה כפייתית לאכילה מתמדת- גם כשהוא שבע. מעבר לכך גם אובססיה לדברים אחרים. הפסיכיאטרית המליצה שבעתיד אפשר לתת לו כדורים שעוזרים לאובססיה. ואני תוהה האם למלא את בני בכדורים או האם יש אפשרות אחרת גם לילדים מיוחדים. אשמח לקבל עצה/דעה. ואם השאלה כאן לא מתאימה אשמח אם תענו לי או תפנו אותי למקום אחר. אני גם בפורום לאנשים עם פיגור שיכלי. תודה ובשורות טובות לכולכם. מירי

אמא11

New member
בוקר טוב מירי יקרה../images/Emo142.gif

אני מציעה לך לקרוא קצת ב"קישורים" של הפורום שלנו (למעלה בעמוד זה). תיכנסי ללינק ותראי בצד ימין הרבה קטגוריות. ראשית, תוכלי לקרוא על מהו OCD ובמה הוא שונה מאובססיה או מחוסר שליטה בדחפים ומהתמכרות . יש קטגוריה שעוסקת ב"אפשרויות טיפול" וכדאי לקרוא גם בה.יש טיפול פסיכולוגי בשיטה קוגניטיבית התנהגותית CBT שיתכן ויכול לעזור. אולי כדאי שתעתיקי את השאלה לשרשור ההודעות של דר'אורינג (בראש העמוד, כהמשך לתשובות שלו - כתגובה). אמנם דר' אורינג עונה אחת לשבועיים שלושה ולפעמים יותר, אבל זו תהיה תשובה מוסמכת. אפשרות נוספת היא לפנות למרפאה להפרעות חרדה לילדים ולנוער שליד בי"ח שניידר ליעוץ ואיבחון. אנחנו כאן אם תרצי לשאול עוד. לפי מה שכתבת המצב לא קל והלואי הלואי שלכם יהיו בשורות טובות. תמי

מיריאל1

New member
הי תמי יקרה,

תודה רבה על קבלת הפנים החמה. אני בהחלט העתיק את שאלתי לדר' אורינג. האם ידוע לך האם במרפאה שציינת מטפלים גם בילדים עם פיגור? בכל מקרה אני גם אפנה לשם. תודה רבה ורק טוב, מירי

למעלה