הי, שמי מאיר... סתם.... סתם... לילה טוב. מה עושים כשלא נרדמים? וההוא, הזקן "שלי" עצבן אותי. שלום.
M magenta73 New member 29/12/05 #1 הי, שמי מאיר... סתם.... סתם... לילה טוב. מה עושים כשלא נרדמים? וההוא, הזקן "שלי" עצבן אותי. שלום.
M magenta73 New member 29/12/05 #3 או שפשוט נכנסים למיטה... אז משם אתה לוקח את כל התמונות האלו שלך...? אני מוכנה להעביר אותם קורס פוטושופ מרוכז...חינם! רק שיפסיקו. תודה.
או שפשוט נכנסים למיטה... אז משם אתה לוקח את כל התמונות האלו שלך...? אני מוכנה להעביר אותם קורס פוטושופ מרוכז...חינם! רק שיפסיקו. תודה.
מ מכבס תולה New member 29/12/05 #4 לא רק משם אבל כן.. בכייף , תהני פעם הבאה אני אשלח לך יותר נועזים פשוט לא רוצה שהיהיו לך סיוטים בלילה .
לא רק משם אבל כן.. בכייף , תהני פעם הבאה אני אשלח לך יותר נועזים פשוט לא רוצה שהיהיו לך סיוטים בלילה .
M magenta73 New member 29/12/05 #6 יש לי מספיק סיוטים ביום תאמין לי... פוטושופ... פוטושופ...פוטושופ....פוטושופ...
M magenta73 New member 29/12/05 #8 בסדר... ואטאוור. כפי שנאמר. אני מהאלה שבעזרת הפוטושופ גורמת לך ולהרבה אחרים ללבוש את המשקפיים הורודות, בלי שבאמת רצית... דיסוננס.
בסדר... ואטאוור. כפי שנאמר. אני מהאלה שבעזרת הפוטושופ גורמת לך ולהרבה אחרים ללבוש את המשקפיים הורודות, בלי שבאמת רצית... דיסוננס.
M magenta73 New member 29/12/05 #10 לא אני עוזרת על ידי הפוטושופ לכך שהרבה אחרים יספקו את עצמם.... י'.... אני חלק מהקונסיפרציה!
מ מכבס תולה New member 29/12/05 #11 אהה, הבנתי עכשיו אני חושב אז את בעצם אומרת שפוטו שופ עדיף על אחיזת עיניים....? ואם את חלק מהקונסיפרציה - איך את מסבירה את העובדה שעדיין לא ראיתי שום דבר ממך שקשור לפוטו שופ? זה כנראה היה סודי .
אהה, הבנתי עכשיו אני חושב אז את בעצם אומרת שפוטו שופ עדיף על אחיזת עיניים....? ואם את חלק מהקונסיפרציה - איך את מסבירה את העובדה שעדיין לא ראיתי שום דבר ממך שקשור לפוטו שופ? זה כנראה היה סודי .
P P u s s i c a t New member 29/12/05 #35 ../images/Emo93.gif אמרו לי שאני צריכה לקרוא יותא עיתונים.... תגידי... ממתי יש רק גבר אחד? (ולא... אצלי זה בתיאוריה... גם אצלי המלח שורף...)
../images/Emo93.gif אמרו לי שאני צריכה לקרוא יותא עיתונים.... תגידי... ממתי יש רק גבר אחד? (ולא... אצלי זה בתיאוריה... גם אצלי המלח שורף...)
D dd חזקה ומאושרת New member 29/12/05 #48 תיקון קל-אורגזמה טובה ואת ישנה כמו תינוקת ... ומי אמר שאי אפשר בלי גבר..? מגנ'טה אני מתפלאה עלייך
P P u s s i c a t New member 29/12/05 #45 ככה זה אצל פולניות... ../images/Emo3.gif אצלי 2 מנות זה רק החימום