הי שלום

lirola

New member
את שואלת על הביתית?

אני לא יודעת. תלוי מה אקנה במקום. אמרו לי שאוברלוק חמישה חוטים לא מתאימה לסריגים. אני חייבת להגיד שלא ממש הבנתי למה. אם מישהי יכולה להסביר לי מי אמור לקנות חמישה חוטים ומי אמור לקנות ארבעה חוטים אני ממש אשמח להבין את הסוגיה.

lirola

New member
עדיין חסרה לי אינפורמציה

אמרו לי בזינגר באופן כללי שה5 חוטים לא טובה לסריגים. אני לא מבינה למה. ותשובות של " כי ככה זה" ממש לא לעניין בעיני. אמרו לי שב-4 חוטים התעשייתית אפשר לעשות תך כלה וב-5 חוטים אי אפשר (את זה גם הבנתי משש שבע, שלבסוף הצליחה לפתור את זה עם מישהו שהשחיז לה חלק מסויים) כל זה עדיין לא עוזר לי להחליט אם אני צריכה תעשייתית של 4 או 5 האם באמת לא ניתן לתפור סריגים עם 5? והאם אני אהיה מוגבלת במשהו אם אקנה אוברלוק של 4?

5 לא מתאימה לתפירת סריגים, כי תמיד יש בה

תך שרשרת במרחק 1 ס"מ מהקצה. זה התך המחבר. זה חיבור תעשייתי שמשמש בעיקר לתפרי אורך במכנסיים מאריג גס ויציב, כמו ג'ינס או דריל. לסריגים צריך 4 חוטים. את צריכה 4.

סליחה, לא שמתי לב לשאלה האחרונה

ה5 חוטים תגביל אותך יותר מה4, כי ה-4 לא תגביל אותך. ראי, את יכולה לקנות את כל המכונות שיש. מכונת לולאות וריגלים מקצועית כבר יש לך, למשל אבל אין לך שום צורך בהן. הן יקרות ותופסות המון מקום. משהו פה מזכיר לי את התקופה בה אמא שלי פתחה פתאום עניין בבישול. אצה רצה אמא וקנתה לעצמה סיר כזה וסיר אחר וגם מההוא לא הניחה ידה, ומחבת כזו, וכזאת, וגדולה וקטנה ועמוקה עם מכסה וארוכה לדגים, ומיקסר, ומטחנה, ומעבד מזון, ועד כל מיני כלים ייעודים ולא נחוצים, אם כי נאים עד מאד. בסופו של דבר היא הבינה שעדיף להתרכז במה שחשוב - ללמוד לבשל, ולא לקנות כל מחבת שעוברת לידה.

lirola

New member
אוקיי. זה מה שרציתי לדעת

אין לי מכונת לולאות וריגלים -את מתכוונת לפלאט לוק? בכל מקרה במכונת פלאט לוק אני משתמשת עכשיו כל הזמן ואני בהחלט צריכה אותה. תודה על התשובה.

lirola

New member
אני בדרך כלל לא קונה מה שאני לא צריכה

טוב, נו, זה קשקוש. אבל בכל מכונה שיש לי אני משתמשת .מה זה ריגל?

lirola

New member
כן, אני לא ממש משתמשת באופציה הזו

בעיקר מכפלות והסרט הזה. הפאטלוק הקלאסי מזכיר לי מדי בגדי ילדים.

כל הכבוד

לגזרה הזו יש שם, בעצם כמה שמות חצאית חצוצרה חצאית דג חצאית בד הים באיזור העליון של הגיזרה ניתן להשתמש אם החצאית טובה לך ולערוך שינויים כמו שעשית בחלק התחתון, אורך ורוחב אפשר למשל להרחיב באופן לא סימטרי וזה גם הבסיס לחצאית פלמנקו בהצלחה

למעלה