זהר, חיפאית מברכת אותך בבואך
מ מור IL המקורית New member 23/12/02 #22 זהר יש לי הפתעה בשבילך !!! אני כבר בארץ חצי שנה אבל את המחלפים עדיין לא מכירה ואם לקח לך רק שעה ומשהו עד תל אביב אז במצב עליז אנחנו נתקענו גם שעתיים כבר זה מה שנקרא "רק בישראל" אז ברוך הבא לביקור במדינתינו הקטנה.
זהר יש לי הפתעה בשבילך !!! אני כבר בארץ חצי שנה אבל את המחלפים עדיין לא מכירה ואם לקח לך רק שעה ומשהו עד תל אביב אז במצב עליז אנחנו נתקענו גם שעתיים כבר זה מה שנקרא "רק בישראל" אז ברוך הבא לביקור במדינתינו הקטנה.
ק קרן אור לי New member 23/12/02 #23 הרחתי משהו שונה באויר ../images/Emo6.gif עכשיו אני יודעת מה זה? זה זהר שקורע את המנוע בסיבובים ובחיפושים. תהנה , ותשמור על עצמך ועל משפחתך!
הרחתי משהו שונה באויר ../images/Emo6.gif עכשיו אני יודעת מה זה? זה זהר שקורע את המנוע בסיבובים ובחיפושים. תהנה , ותשמור על עצמך ועל משפחתך!
ח חן המקורית New member 23/12/02 #25 זהר../images/Emo24.gif ברוך הבא תהנה מכל רגע כל שניה כי זאת ארצנו בטוב או ברע זוהי ארצינו הקטנטונת והמקסימה. ברןך הבא
זהר../images/Emo24.gif ברוך הבא תהנה מכל רגע כל שניה כי זאת ארצנו בטוב או ברע זוהי ארצינו הקטנטונת והמקסימה. ברןך הבא