הי שלום לכולם

הי שלום לכולם

הי שלום לכולם לי קוראים מישל ואני חדשה בפורום אני מאד מאוד אוהבת את צרכי לירז היא כמובן מלכה עם אתם רוצים תמונות שלה אני מביאה לכם טוך שניה אין לי באיה זה נראה פורום נחמד מאוד מאוד אני בטוחה שאני אהנה פו בתודה רבה מישל מותק בריבוע!!!!!!

RTur

New member
ברוכה הבאה מישל ../images/Emo13.gif

אני ארתור נעים מאוד
אני הולך עכשיו להתקיף אותך עם שלל שאלות רק כי את חדשה אז אל תיבהלי חחח: בת כמה את? מאיפה את? איזה כיתה את? מתי נחשפת ללירז לראשונה? יש לך את הדיסק של לירז? אם כן - מה השיר האהוב עלייך? אם לא - תקני!
תחביבים? סתם משהו שבא לך לספר?

חחח תודה!

בת כמה את? 14 מאיפה את? חיפה איזה כיתה את? ט' מתי נחשפת ללירז לראשונה? באלופה! יש לך את הדיסק של לירז? אם כן - מה השיר האהוב עלייך? אם לא - תקני! כן יש לי את הדיסק,השיר האהוב עלי הוא "נשכח מליבך" תחביבים? אממ מחשב..טלויזיה..משחק..וכאלה=) סתם משהו שבא לך לספר? חחחח כן סתם ממש שעמם לי מקודם אז התנהגתי כמו דיסלקטית XD אז אממ אני לא כזאת ואין לי שגיאות כתיב..חחח מבטיחה להיות נורמלית בהמשך XD

ברוכה הבאה מאמי../images/Emo24.gif

הייי אני עדי עובדיה שמכונה גם עדידוש(איך שבאה לך) אני מקרית גת בת 13 מתה מתה אל לירז וגם אני ראיתי אותה בפעם הראשונה באלופה וכן אני מאוד ישמח עם יש לך תמונות של לירז אז עם באה לך אייסי:314828781 מסן: [email protected] זהו וביווששש

i love liraz

New member
היי , ברוכה הבאה!!

היי,אני יובל.... הישתלבות מהירה ונעימה, תהני בפורום.. (יש לנו פה הרבה אנשים מקסימים....)

למעלה