הי שלום לכולם

sivanbd

New member
הי שלום לכולם

גם אני רוצה מעניין אותי מה אומרים עליי.

shamon51

New member
רשמים ../images/Emo24.gif

הלו סיון כתב מסודר, שוטף, מסודר, עגול, בעל גודל אותיות שווה יחסית קווים יורדים עם בטן לאחור = "ן" רווחים גדולים בין השורות ובין המילים רווחים רגילים בין האותיות ענבלים נפוחים = "2" "ד" קו השורה ישר ולעיתים עולה לקראת הסוף = "שתפרשו" מה כל זה אומר ? זכרון טוב לעובדות ופרטים, מסודרת ומתמידה רגישה לסביבה, אוהבת לעזור ולשרת חשוב לך סדר, וחיים שקטים, לא מחפשת מהומות מעדיפה הרמוניה, יודעת להקשיב אוהבת להיות בקשר של אחד + אחד ולא מסיבות רועשות ===> דברים שכדאי לחשוב עליהם יותר אסרטיביות פתיחות לאנשים זרים תלות במשפחה ===> עיסוקים מעצבת, אחות, מטפלת, מורה, גננת, מנהלת חשבונות

sivanbd

New member
וואו

זה באמת אני אני עובדת הרבה עם הידיים עבודות יצירה ואני גם סייעת בגן ילדים לא אוהבת מסיבות אלה בילויים שקטים תודה והייתי שמחה לשמוע עוד דברים

ורד9

New member
שמעון,נעים לראות את הניתוח שלך קצר ולעינין

מפריד בין עיקר לטפל, ובכלל נעים לראות שאתה עדיין פה

שלום סיון

לא אוהבים כאן בפורום שמותחים את גבולות הגרפולוגיה מעבר למקובל.... ואני אעשה זאת בכל זאת...לבדיקה שלי בלבד. 1. האם יש לך בעיה פיסית כלשהי ברגליים ? בחלק העליון של הרגליים ? 2. את אדם מאוד רגשן ורגשי, ההתעסקות התמידית ברגש גורמת לך לעומס ריגשי רב. אני שוב מותח את הגבול ואומר שזה גם בנוגע לבן זוגך, את מרגישה שם עומס רב. אשמח להתייחסותך... רונן

למעלה