הי שלום חברים אני חדשה כאן מחפשת כאן פינה חמה ונעימה
M miss mcmillan New member 20/8/06 #8 ברוכה החדשה. את מוזמנת בזאת רשמית ללהג כרצונך, ובעוד שהאחרים יפטמו אותך בעוגות ומיני תרגימא (אחר כך מתפלאים שיש מחסור ביוצאות כוסיות), אני אעניק לך במתנה . מה לעשות בו זה כבר עניין שלך.
ברוכה החדשה. את מוזמנת בזאת רשמית ללהג כרצונך, ובעוד שהאחרים יפטמו אותך בעוגות ומיני תרגימא (אחר כך מתפלאים שיש מחסור ביוצאות כוסיות), אני אעניק לך במתנה . מה לעשות בו זה כבר עניין שלך.
א אבזץ New member 21/8/06 #12 פינה חמה... בימים שכאלו אני דווקא מחפש פינה קרירה. אפשר לעשות איזה דיל - החלף חם בקר. בברכת קיץ קריר, אבזץ לוהט
פינה חמה... בימים שכאלו אני דווקא מחפש פינה קרירה. אפשר לעשות איזה דיל - החלף חם בקר. בברכת קיץ קריר, אבזץ לוהט
ע עצי היער New member 21/8/06 #14 ברוכה הבאה אבל פינה חמה, תקבלי רק בהמשך, אחרי שיהיו כמה שיטפלו בך קצת בציניות. עוברים את זה, ההמשך יותר מלבב..
ברוכה הבאה אבל פינה חמה, תקבלי רק בהמשך, אחרי שיהיו כמה שיטפלו בך קצת בציניות. עוברים את זה, ההמשך יותר מלבב..
R R a c h e New member 22/8/06 #15 שלום לך../images/Emo70.gif הנה מצאת את ששאלה נפשך. מקווה שיהיה לך טוב איתנו.