הי שוב

לא חובה גומי..ולא רציתי כי זה מכוער

ואני לא צריכה

זה לא טוב כי....

בנעלי בלט הרגילות אז הגומי תפור למעלה מידי...זה לא אמור בכלל להתקרב לשרוך הזה שתקוע באמצע הנעל מקדימה......והיה אפשר גם טיפה לקרב תגומי שלמעטה קצת יותר למעטה ! בנעלי פויינט צריך גומי לדעתי - למשל אני בלי השרוכים, אני שמה רק עם גומי בלי השרוך העבה בקיצור השרוך שלך אמור להיות תפור ממש ממש קרוב לקטע הקשה הזה שבנעל בעקב כי אז זה נופל וזה לא מחזיק את העקב ולא מחזיק טוב את הרגל.... טוב זה לא שאני באה לתקן אותך על הדבר הכי קטן אבל שאלת, עניתי.

כן בנעלי בלט הבנתי מחברות שהייתי צר

צריכה לתפור יותר גבוה..אבל בנעל פוינט המורה שלי אמרה שזה בסדר גמור

מאיפה קנית אותה?

אני רקדתי בעבר ג'אז אבל מעולם לא קניתי מעליים מקצועיות... איפה את לומדת ג'אז?

opherv

New member
קורס קיץ בבלט הישראלי

קורס הקיץ של הבלט הישראלי מתחיל ב-17 ביולי ומסתיים בתחילת אוגוסט. דברי איתם, יש פרטים באתר של הבלט הישראלי

xספירושx

New member
את מיבנה..

מגמת מחול.. מי את? אני ספיר ואני במגמת מחול גם מיבנה.. תשלחי לי מסר..

may1414

New member
שאלה בקשר לבלט הישראלי....

אם אני רוקדת כבר שנתיים קלאסי אבל לא עליתי על פוינט עדיין... יש אפשרות להתחיל שם..? כאילו בקורס קיץ?

מרנינית

New member
מממממ

זה לא קשור לעובדה שלא עלית על נעלי פוינט אבל עצם העובדה שאת רוקדת רק שנתיים...תראי אני אגיד לך מה שאני הבנתי מהקורס...באמת רצינות... את הקורס מעבירה מורה שהייתה פעם סולנית של להקה מאוד מכובדת ברוסיה וכיום היא מורה בכירה באקדמיה ברוסיה...מנסיון שלי(קורס פסח) השיעורים איתה ממש ממש ממש קשים...גם לאנשים שרוקדים הרבה זמן קלאסי... אני לא חושבת שזה מקום להתחיל...זה מקום להתקדם... לדעתי תנסי במקום אחר ותבואי מתי שתהיי יותר מוכנה...

מרנינית

New member
מממממ

בלי שום קשר לשאלה...רק תשדעי שגם מתחילים זה קשה... כאילו זה שזה נקרא מתחילים לא הופך את זה לקל... זאת בכל זאת איזה אחת שבאה מרוסיה מהאקדמיה שלהם...יהיה קשה בטירוף

למעלה