הי שוב
שאלה!!!!!!!!!!!

הי שוב ../images/Emo13.gif שאלה!!!!!!!!!!!

הכלב שלי אוכל כל הזמן דברים מהרצפה!! בבית זה עוד מילא..אבל בחוץ, ברחוב! (מי עוקב אחרי ההודעות שלי בטח כבר שם לב לזה..) ניסיתי כבר (כמעט) הכל: צעקות, מחיאות כפיים, פחיות..מה לא..כבר הגעתי למצב שכל פעם שהוא אוכל משהו מהמדרכה אני פותחת לו את הפה ומוציאה מהפה שלו..ובדרך חוטפת ממנו ביס. היום גיליתי בקקי שלי דברים לבנים,דקים,ארוכים , ואני חושבת שזה יכול להיות תולעים..אני אקח אותו לוטרינר אם גם מחר יהיה לו את הדברים האלה.. בקיצור..חשבתי על פיתרון, ואני צריכה שתגידו לי אם הוא רצוי: כלב שנושך שמים לו מחסום כדי שלא יוכל לפתוח את הפה..אז חשבתי לשים מחסום כדי שלא יוכל לאכול מהמדרכה. (למרות שזה יהיה מצחיק לראות קבליר קינג צ'ארלס "אימתני" עם מחסום על הפה) מה אתם אומרים? כדאי?? לא כדאי?? ומה עוד כדאי לנסות??

yaelhar

New member
כדאי!

כשיש בעיה צריך קודם כל למנוע אותה. חינוך הכלב לא לאכול שטויות מהרצפה הוא מסובך ולא תמיד מצליח . המחסום יכול למנוע את הנזקים. ואל דאגה - אף אחד לא יתייחס לקבלייר כמו לכלב אימתני ונושך בגלל המחסום. ודרך אגב "הדברים הלבנים" נשמעים בהחלט כמו תולעים.

lusaka

New member
גם אני עשיתי את זה לקיס..

וזה היה ממש מצחיק לראות פינצ'רית קטנה עם מחסום.. אבל עשינו את זה כי היא גנבה לשכנים בגדים.. והגאונה הזאת הצליחה איכשהו להוריד אותו וללעוס אותו למוות

למעלה