הי שוב לכולם!

קטי23

New member
הי שוב לכולם!../images/Emo41.gif

אני מבררת לידיד לגבי עבודה שהוא מחפש. יש לו שנה לפחות לחסוך כסף ללימודים, והוא מאוד עוניין לעבוד בשדה.חשוב לו מאוד נסיעות ושכר גבוה יחסית לשעה, וכמובן הסדרי אוכל בשדה. חוץ מדיילות, יש את הסלקטורים ואת אבטחת השערים "האחים עבדיה" וכו', אני לא מבינה בזה כלום, איפה כדאי לו לנסות? כמה מרוויח לשעה סלקטור? וכמה מרוויחים לשעה באחים עובדיה? יש עוד משהו בשדה שכדאי להציע לו? המון המון תודה לכם על העזרה!!!!!!!!!!!

AgeGen

New member
מז"מ

דרך ל.מ כ"א (גם חברת קבלן). יותר כסף מאבטחת שערים, פחות מסורקים, העבודה לא שוחקת כמו סורק ולא משעממת כמו אבטחת שערים. יש הסעות בכל שעה מהבית, אבל ההחזרים על הגעה ברכבב פשוט לא שווים את זה. יש תלושי צהריים לכל מסעדה בשדה כולל חדר אוכל עובדים. עבודה עם פן של ביטחון ושירות לקוחות כי מתעסקים הרבה עם נוסעים מכל העולם (כולל ישראלים) והדברים האישיים שלהם (תיקי יד) ומורידים להם חגורות ונעליים וכאלה... אז יכול להיות קצת מעצבן התחייבות של שנה. אחוזים בסופ"ש אבל לא בלילה. יש קצת אווירה של צבא מבחינת ראש היחידה וחלק מהאחמ"שים, אבל מחליקים את זה. חברה צעירים, הרבה סטודנטים וחיילים משוחררים.

קטי23

New member
מה הפירוש של מז"מ?

איך מגיעים לזה? ויש לך מושג כמה אפשר לעשות בחודש טוב? כמה לשעה? סליחה על החטטנות.... אגב זה מתאים לבנות? מה הדרישות? צריך להיות בעל קישורים מיוחדים? יש יום מיונים לזה? תודה....תודה....תודה....

AgeGen

New member
מז"מ = מזהה משקף

זה 25 לשעה, יש יותר בנות מבנים, לי אין קישורים מיוחדים והתקבלתי אז אני משער שלא
והדרישות כמו לכל עבודת אבטחה בשדה. אם את רוצה מידע מפורט אני אשמח לענות בפרטי.

למעלה