הי, שבת שלום

הי, שבת שלום

הי כולם! הייתי פה מזמן, והרבה זמן לא יצא לי להכנס. אז שלום לכולם, אני אמא של שון, שנה ו4, מדהייייםםםם!!!! רוקה ואיך שהו בקשר עם האבא ( הוא מבקר אצלנו ותומך כלכלית, לא באופן רשמי) לפני כחמישה חודשים גילו לי סוכרת ( סוג 1, אני מזריקה אינסולין 4 פעמים ביום) ועקב כך פוטרתי מעבודתי ובכלל מצבי התדרדר פלאים. כיום אני במצב די רע, מקימה את עצמי מהמיטה בכוח כדי לטפל בקטן וכבר אבדתי חשק להכל, פשוט כבר אין לי כח. חברתי הטובה שלמדה פסיכולוגיה וכרגע עושה הסבה לעו"ס,חושבת שאני בדיכאון קליני וצריכה לפנות לטיפול תרופתי, אני כמובןלא מוכנה. אני בטוחה שאני אצאה מזה איך שהו, לכולנו יש אפס אנד דאונס, ואני קרגע בדאן נמוך במיחד, אבל אני מתפקדת. זה פשוט נורא קשה להתמודד עם הכל לבד!!! ואני לבד, העזרה שיש לי, שאני מאוד מאוד מעריכה, היא מאוד בערבון מוגבל. טני מובטלת, ולא בריאה, ומודאגת ונמאס לי מתגובות שסביבה. כולם מבינים גדולים בכל דבר. לפני שבוע ישבתנו אב בני, שון ואני באיזה בית קפה ולידנו ישבה משפחה והילד שאל את האבא משהו שלא שמעתי והאב ענה " זו חנות למסכנות חד הוריות" הרגשתי שמתחממות לי האזניים מרב עצבים ושקלתי לקום ולהגיד לו משהו, ועכשיו אני מצטערת ששטקתי כי זה עדיין מעצבן אותי! בקיצור רציתי קצת לשפוך, במקום שאולי קצת יבינו אותי יותר טוב, הרי רק הורה יחיד יכול להבין עם מה אנחנו מתמודדים, כל השאר, סתם "מבינים גדולים" תודה על ההקשבה! אגב ידוע לכם אם קיימת קבוצת תמיכה באיזור עמק יזרעאל? שיהיה לנו שבת שלום, בלי מבזקי חדשות כואבים כ"כ.

mishele5

New member
שבת שלום ,../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

עלייך להיות חזקה עבורך ועבור בנך שאת כל כך אוהבת, מאחל לך הרבה בריאות וכח.

חנוכה 98

New member
../images/Emo140.gifשבת שלום לך |נר ../images/Emo16.gif

קודם כל מקווה שפיזית תרגישי יותר טוב עם עצמך. דבר שני, לדעתי חברה שלך צודקת. את צריכה לפנות לייעוץ פסיכולוגי, דרך הרווחה זה ממש גרושים ויש להם פסיכולוגים טובים מאד. איך אני יודעת? גם אני עשיתי זאת והייתי בנקודה לפני שנה שפשוט כלום אבל כלום לא עניין אותי לא הילדים ולא כלום . הרגשתי שהם הילדים שלי שאותם אני כל כך אוהבת ועשיתי מרצון ובחירה, לא מצליחים לגרום לי לצוף. זה הגיע למצב כזה שהם, הילדים הרגישו שאמא נעלמת והחלו להחזיק אותי עירה עד שעות מאוחרות בלילה ,בדיבורים והצחקות ומה שאת רוצה רק שאני לא יעלם להם. אז לא כולם חכמים גדולים, אבל גם לא כולם מספרים את שעברו במיוחד לא דברים כאלה. נסי אפילו לפנות לרופא המשפחה שלך ולדבר איתו על זה ויתכן והוא יתן כדורים שלפחות בתור התחלה יוכלו לעזור לך נפשית לאגור כח ולהתייצב קצת. מקווה שתרגישי טוב ואם את צריכה כתף אז יש לך פה אותי ואת כולנו
ו
מכל ה
רוני

m i c h a l i

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

את בהחלט מוזמנת להישאר כאן איתנו תמצאי כאן אוזן קשבת תמיד
יחד עם זאת אני ממליצה לך לפנות לעזרה מקצועית כדי לצאת מהמשברון. אני בטוחה שזה רק משבר קטן והוא יחלוף אבל אולי כדאי לפנות לפורום השכן שמצורף כאן בקישור. היי חזקה למענו ובעיקר למענך

למעלה