הי שבת שלום לכולם

טטיאנה1

New member
הי שבת שלום לכולם

אולי זהלא המקןם להתלונן אבל אני מאוד רוצה להתחלק איתכן מה קרה לי בימים האחרונים : עבדתי בתור קופאית באחד בסופרים בעיר שלנו לפני כמה ימים בא אלי לקוח עבי מעביר אצלי קניה ואני נותנת לו עודף ולא היה לי שקלים ללתלו ננתי לו 4 קלים בחצאים שעל זה הוא אמר שסופר מדרדר אז אני בצחוק ,אל תקנה פה , הוא הלך להתלונן להמנהל הגדול , , ועכשון אני בהמתנה בהחלטה , למרותת שאחראית של יודעת מה מצבי , היא יודעת שישלי ילדה אוטסטיטת , היא לא בדיוק הבינה מזה אומר אבל באחת השיחות אני הסרתי לה מזה אומר , כי סמכתי שהיא שיודעת איך להחזיק מידע שלא רוצים לגלות את זה , אז אני פשוט בהלם איך אפשר לעדיף את איזה ערבי שהיה פשוט סתם לשפוך את הזעם על קופאית ועל הנהלה והלך מרוצה ממה שהו עשה ,ומשיהי שהיא היתה נאמנה לעבודה לשלה , היתה מערכה את עבודתה ובצחק פלט לי מהפה צריכה עכשיו לסבול .

סליחה על התלוננות

schlomitsmile

Member
מנהל
נקוה שיגמר בטוב
לאומיותו של הלקוח שהתלונן אינה רלוונטית.

randy1982

New member
אולי תבקשי לקיים שיחה עם המנהל

ותסבירי לו ברוגע את מה שקרה מנקודת מבט שלך וגם על המצב המשפחתי שלך.
במקביל כדאי שתפני לארגון שיכול לתת לך יעוץ משפטי חינם. יכול להיות שפיטורים במקרה כזה בעייתיים מבחינת החוק ואז תוכלי לתבוע את הסופר במקרה ותפוטרי חלילה. אולי ארגוני נשים או ארגוני עובדים נותנים יעוץ כזה.
מחזיקה לך אצבעות

כמי שעבדה במלצרות ואבטחה בעבר אני מאוד מבינה אותך, איזה קהל מטומטם ואגרסיבי יש לפעמים...

חכי לשיחה עם המנהל הגדול.

קוראים לך לשיחה, או ישר מפטרים?

לעתים מדובר בסך הכל בשיחה.
המנהל רוצה להראות שהוא עשה דברים עם התלונה.
יכול להיות שהוא יגיד לך לא היית בסדר ונו, נו.
תשאלי מה לדעתך הייתי צריכה לענות?
ולהבא תעני כמו שאמרו לך.

לדעתי, את התכוונת לענות בחוש הומור.
ותסבירי את זה לבוס שלך.
תני לו לשמוע את הצד שלך.

לדעתי, שני דברים אינם רלוונטיים כלל לדיון:
לאומיות הקונה (אם הוא היה עולה מרוסיה או ישראלי ותיק זה היה נשמע יותר טוב? מה הקשר בכלל?)
והעובדה שיש לך בת אוטיסטית (ממש לא הבנתי מה הקשר).

יש אכן קונים מגעילים, שמגישים תלונה על כל דבר...

השאלה איך הבוס שלך יתנהג היא החשובה כאן.

למעלה