הי, שאלה!

JaneGrey

New member
הי, שאלה!

מליון שנה לא הייתי בפורום, אבל.... לרגל ההופעה והדיסק החדש חזרתי לבקר מדי פעם. יש לי שאלה, בכל מקופ הכרטיסים עולים 370 וכתוב שזה בישיבה, חוץ מבקסטל, שם יש גם כרטיסים בעמידה ב300 שקל לסטודנטים. מישהו היה שם ? איפה יש בכלל מקומות בעמידה? תודה!

gelrad

New member
../images/Emo207.gifשאלה בנוגע לסגנון הופעה...

בשרשור הירכות נשאל האם פסנתר או להקה, אבל מה עם תזמורת? דווקא יכול להיות נחמד שתהיה תוספת של תזמורת קטנה בכיוון הקלאסי עם טורי... רק חשוב שהיה לה מקום מתאים (כלומר מאחורי טורי ולא מלפנים...)

t O r i t

New member
אני קצת מודאגת- רוצה שירים ישנים!

היי אני מתה שטורי תעשה הופעה על טהרת האלבומים הישנים (מבחינתי- עד סקרלט), האחרונים קצת מבאסים אותי, חוץ מכמה שירים פה ושם. אז מה נראה לכם- יש סיכוי לשמוע את silent, cornflake,horses וחבריהם או שכדאי לחזור למציאות ולהסתפק בכוכב נולד שהיא מוציאה בזמן האחרון?

jammy

New member
../images/Emo207.gif עוד נצלש לאוסף =)

יודעים אם הכרטיסים לקדמת הבמה נגמרו רק באתר, או גם בטלפון? או גם בכל מקום אפשרי שהוא?

gelrad

New member
באתר גם אם כרטיסים בגוש ב (האמצעי...)

בקופות של האמפי עצמו עדיין לא התחילו למכור כרטיסים... ודרך אגב, מישהוא יודע כיצד מקבלים את הכרטיסים שנקנו באינטרנט...

אני לא חושבת שימכרו באמפי

בקשר לכרטיסים שהזמנת, אני כמעט בתוכן שניתן לקחת אותם ממשרדי קסטל. אם אני לא מתבלבלת בינם לבין הדרן, הם נמצאים באבן גבירול. יש את הכתובת באתר שלהם. וכדאי גם לודא טלפונית :)

Aerogirl

New member
אפשר לאסוף כרטים בקסטל החל מבעוד שבועיים

או ביום המופע בקופות. זה מה שאמרו לי בטלפון כשקניתי כרטיס.

gelrad

New member
מי שיאסוף את הכרטיס שיסרוק...

בעיקר אם יש שם מידע כלשהוא (למשל תנאים על מצלמות...)

noosh

New member
רעות!!!!!!!!

את רואה למה פורום טורי יכול להיות שימושי לפעמים? (חבל שבשעה הזאת כבר היית בת"א בטח
)

רעוּת

New member
הו הווו../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

לא אומרים לי תירגעי
זה גורם לי להרגיש הסטרית!!!!!!!!!

Aerogirl

New member
מקומות בעמידה זה בדשא מאחור

הייתי שם ברעננה בהופעות אחרות. רואים, והכל! אם אתם סטודנטים תפרנים זה עדיין שווה להיות בדשא מלא כלום. מגניב שיש הנחה לסטודנטים!

JaneGrey

New member
אז זהו...

שהתקשרתי והמוכרת אמרה לי שזה לא מאחור אלא בצדדים, לפני הטריבונות שאליהן עולים הכרטיסים 370, אז אם לעמוד קדימה יותר עולה 300 אז ברור שזה שווה אבל לעמוד רחוק ממש לא בא לי, עדיף לשלם עוד 70 שקל.

למעלה