הי שאלה

הי שאלה

בשאלת sos לכן או לא יצא: תשע חרבות(3) תשע גביעים(2) נזיר(1) שאלתי היא: איך אדע אם התשובה חיובית, או מדריכה, או שלילית הקלף החיובי באמצע, אך לצידו ישנם 2 קלפים מאוד לא נחמדים
איך אדע לפרש לעצמי את התשובה. אני רואה את הנזיר שאולי מראה לי לחשוב מה עלי לעשות? את קלף תשע החרבות שמראה לי שאכן זה מטריד אותי. אבל האמצע לא ברור. איך לשלב אותו? תודה

מה השאלה ?

ואולי נוכל להתמודד עם התשובה... עפ"י הפריסה שיצאה לך... לעזרתך, דפנה

אם השאלה כללית...

אז בדר"כ התשובה היא באמצע (בקלף האמצעי) והתמוכים הם הצדדים... אם הקלפים חיוביים התשובה - חיובית ואם הקלפים שליליים אז התשובה - נכון, שלילית... זה ממש בכללי... אם תשאלי שאלה ספציפית... אשתדל להתמודד עמה, אם תרצי ? יום נחמד, דפנה

תודה

השאלה די דבילית..ביני לבין עצמי לגבי האם מישהי תפתר אותי כי אני אישית רוצה לעשות את הצעד לבד, ומחפשת אישורים. שאלתי זאת כי אני חולה, ואני לא מעדכנת את המנהלת מה קורה ומתי אני חוזרת..אז שאלתי.. דבילי נכון?

תמקדי את השאלה...

לא בדיוק הבנתי למה את מתכוונת... (ואיזה מחלה יש לך?) אם מותר לשאול.... בסה"כ רוצה לעזור... דפנה

האם הנושא-פיטורין ?

כי עפ"י הקלפים שפרסת... יצא שאת בעצם צריכה להיות מבסוטית... מכל המצב... ולחפש בתוך עצמך היכן טעית ? ונראה שהמצב מדיר שינה מעינייך... האם אני צודקת ? מצפה ממך לתשובה, דפנה

הי

סתם התקררתי. לא מרגישה טוב. אכן אני חושבת על לעזוב את העבודה..אז שאלתי האם x תפתר אותי ותגאל אותי מייסורי חחח. אני מתלבטת וחושבת המון אם לעזוב. עכשיו דווקא שאלתי בפורום השני אם על לעזוב את המקום ואני ממתינה לתשובה. אני רוצה לעזוב אך יש בי פחד שמה אני עושה טעות. בעבודה המנהלת ממש חמודה, אבל אני לא מוצאת את מקומי במקום. למרות שרק התחלתי לפני שבוע, כבר מההתחלה היו עיסוסים, ושעיתי זאת מצורך מיידי בהכנסה. ופה הפחד..מה יהיה. אני מרגישה שנתנו לי הזדמנות פז..מנהלת מקסימה מקום מקסים..אך הנשמה רוצה לברוח למקום אחר...אבל לאן???

תחשבי על עצמך בלבד !

ואל תעשי חשבון של מנהלת מקסימה וכו'... אם לא טוב לך - קומי וחפשי מקום אחר ואל תפתחי רגשות למקום שלא טוב לך בו... הזמן יהיה לרעתך... מניסיון... עכשיו את רק מחזקת את 9 החרבות שבאמת אין לך שקט והמחשבות עובדות שעות נוספות גם בלילה בלכתך לישון... תעשי חושבים... כמו הנזיר... ואל תחששי... את בסה"כ בהתחלה... (שמעת את המשפט: יש הרבה דגים בים... אז קדימה בלי חשש... אם לא תנסי לא תדעי מה את יודעת... ויפה שעה אחת קודם... כי אם תשארי הרבה זמן בלי חשק ורצון במקום עבודה ורק תעשי חשבונות של "לא נעים לי..." אז באמת תמצאי עצמך תקועה ! וחבל... אל תחששי לנסות כי רק כך לומדים... בהצלחה, דפנה

איזה מקסימה את!

נמרח לי חיוך גדול על הפרצוף. התחזקתי מהבחינה שלשחרר את עצמי מהכבלים של עצמי. אני הולכת לעזוב וזה מרגיש לי טוב..יוצא הלחץ מהקיטור. זה כל-כך כיף שמישהו מבין אותך. שמחה ליהיות פה. ויוצאת אל החופש!!! מתי הוא היה???? אההה לפני שבוע חחח
תודה

איך רואים

שאני מבסוטית? כוונתך לקלף האמצע? אני דווקא נורא רוצה להתבודד ולחשוב מה אני באמת רוצה(הנזיר) חושבת על כך המון ומותרדת מה יהיה מחר. איך אשרוד את יום העבודה כשבפנים אני יודעת עמוק שלא בא לי ואני מתחמקת. בגלל זה הקלף האמצעי לא היה ברור לי. הוא פתאום מראה כמה טוב לי..וזה מה שהיה לי מוזר. אולי הוא בא להראות לי שאני הגעתי למקום נחמד אך מחפשת מסביב

מבסוטית במובן של...

את בתוך תוכך יודעת את התשובה... רק צריכה חיזוקים לתחושותייך... ואכן הקלף מראה זאת... שאת פשוט בשלוב ידיים ז"א כעת לא עושה כלום... ומחכה לראות מה יהיה... חשבת על כך ? דפנה

היי מאושרת...

ואם עזרתי לך ולו במעט... הרי אושרי... תצליחי ותלמדי רק מניסיונך ולא מניסיונם של אחרים... אין ספק שעם ראש כמו שלך תצליחי... היי ברוכה, דפנה

עשית את יומי-תודה !

מודה לך שבעתיים והתמונה מוסיפה מימד עמוק להרגשה - חן חן לך.. דפנה

למעלה