אני דווקא ממש לא חושבת שזו בדיחה.
שלום ארנון, תודה על דאגתך הכנה. אינני מזלזלת בקורס, פשוט רציתי להגיע לקורס שאני כבר יודעת את התאוריה. אני דווקא מאוד שמחה שיש כאן בפורום אנשים מקצוענים כמו חגי, דודו, גיא, אלון, ועוד רבים וטובים שיכולים לענות לי על שאלות מהספר. למזלי, ניחנתי גם בחכמה, רצינות, ותפיסה מהירה, ולכן לדעתי הקריאה בספר + התייעצות תמידית עם באי הפורום החביבים, יכולים בהחלט לסייע לי ולקדם אותי, עד שאתחיל את הקורס. אגב, אני חייבת לומר לך משהו: אני יודעת שאתה הוא בעל הנסיון הגדול כאן, ואינני רוצה חלילה לשפוט אותך כיוון שאינני מכירה אותך אישית. בטוחני,כי תרמת לספורט הזה הרבה מכל אחד אחר כאן, אבל לצערי הרב, שמעתי שמועות לא כל כך טובות על האופן בו אתה מלמד.(אגב תתפלא, שמועות אלו הגיעו לאוזניי לא מאנשי הפורום).נאמר לי שדרך הלימוד שלך, לוקה במוטיבציה רצינית מאוד מצידך, דבר שמתבטא מן הסתם בהשקעה בחניך, ויכול להיות הרה אסון חלילה - בטווח הארוך. אין לי ספק שחשיבות הענקת מלוא תשומת הלב לחניך - במיוחד בספורט מסוכן שכזה - קריטית והכרחית, ולכן את הקורס-שאעבור בעזרת השם-לא אעשה ב"עגור". אם נפגעת חלילה מהערתי זו, נא קבל את התנצלותי הכנה. הייתי חייבת לומר לך זאת, כיוון שהיה ביסוס לדברי. ו...לא, אין טעם שתשאל אותי מי אמר לי זאת, כי לא אענה. חג אורים שמח, הפלספנית.