הי, שאלה!

הי, שאלה!

אני התאמנתי כמה זמן בבוקס, עכשיו, אני די טוב אם אגרופים, אני יכול למשל לשבור קיר בלוקים בכמה מכות. אבל הבעיטות שלי די עלובות, מה אני צריך לעשות דבר ראשון כדי לשפר את הבעיטות שלי?

מה הצבע של הסוס הלבן של מוחמד?

או בקיצור התשובה בגוף השאלה התאמנת בבוקס -זה טוב ,עכשיו אתה די טוב באגרופים ,גם זה טוב . עכשיו הזמן להתאמן גם בבעיטות . ואז תהיה טוב גם בבעיטות ... ...דרך אגב ... דרך אגב לבן.

אני מתכוון

שיש לי בעיות עם זה, קשה לי קצת לשמור על שיווי משקל בבעיטה, כי הפלג העליון בגוף שלי מפותח מאד, לעומת הרגליים שם השרירים שלי ממש לא מפותחים וקטנים. וגם אין לי גמישות ברגליים, אני מתכוון, איך להתחיל עם העניין, לעבוד על שרירי הרגליים? או להתחיל לעשות פשגטים? או סתם מתיחות?

zoti

New member
אולי תצטרף למועדון ?

קח שיעורים באומנות שהדגש בה הוא על עמידה כמו קראטה או איגרוף תאילנדי.

החלטה וראית מכלול

בחורים רבים בגיל ההתבגרות וגם לאחריו (רובינו ממשיכים בגיל זה לכול אורך חיינו )שמים דגש רב על פלג הגוף העליון וחיזוקו או במיקרה הגרוע ניפוחו . תגיד אירובי אתה עושה -יענו רץ רוכב על אופניים ואים כן כמה זמן וכמה פעמים בשבוע ? פעילויות אילו מחזקות רגליים מאוד והאופניים יוצרות שיווי משקל בתנועה ולכן הצעתי למתן את כמויות אימוני הכוח ולראות את המכלול של הלחימה -שווי משקל, תיזמון ,כוח ,קורדינציה ,סיבולת לב ריאה ,גמישות בכול חלקי הגוף וכמכלול ביניהם. הכול מכול כל ולא רק לשבור בלוקים . איך להתחיל לרוץ אתה יכול למצוא באתר הגויאבה (או שאוהבים או ששונאים אבל אי אפשר להשאר אדישים .....) ובטח גם בעוד מקומות .

bennyTKD

New member
../images/Emo32.gif בוא נבדוק כמה אתה חכם ../images/Emo6.gif

בסדר, הצלחת לענות על השאלה "מה הצבע של הסוס הלבן של מוחמד?" ואתה חושב שאתה חכם, נכון? אז בוא תענה גם על השאלות הבאות: 1. כמה זמן נמשכה מלחמת מאת השנים? 2. באיזו מדינה מייצרים כובעי פנמה? 3. באיזה חודש חוגגים הרוסים את מהפכת אוקטובר? 4. האיים הקנריים באוקינוס האטלנטי נקראים על שם איזו חיה? 5. מה היה שמו הפרטי של המלך ג'ורג' השישי? 6. מהיכן מגיעים הדומדמניות הסיניות? 7. מה צבעה של הקופסא השחורה במטוסים אזרחיים? (התשובות ינתנו בהודעה נפרדת, כדי לא להרוס...) בני

bennyTKD

New member
../images/Emo58.gif התשובות למבחן ../images/Emo58.gif

להלן התשובות למבחן: 1. כמה זמן נמשכה מלחמת מאת השנים? 116 שנים. 2. באיזו מדינה מייצרים כובעי פנמה? אקוודור. 3. באיזה חודש חוגגים הרוסים את מהפכת אוקטובר? נובמבר. 4. האיים הקנריים באוקינוס האטלנטי נקראים על שם איזו חיה? כלבים. 5. מה היה שמו הפרטי של המלך ג'ורג' השישי? אלברט. 6. מהיכן מגיעים הדומדמניות הסיניות? ניו זילנד 7. מה צבעה של הקופסא השחורה במטוסים אזרחיים? כתום. בני

נכון

הצבע של הסוס היה קורדורוי אוף וויט (צבע שחברתי וחברותיה יכולות לראות ...) בשבילי הוא לבן. אדם רואה דברים גדולים מן העמק ורק פרטים קטנים מפסגת ההר ג' ק. צ'סטרטון

שי רגב

New member
ששת, שמח לראות שאתה בסדר...!

הבוקר ניסיתי אותך בטלפון ולא הצלחתי. שמח לראות שאתה בריא ושלם...

frodo1

New member
היי../images/Emo70.gif

מה קרא ל

בני, טעית בתשובה 7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

צבעה של הקופסה השחורה הוא וורוד (או שאני עיוור צבעים
)

Johnny the Doe

New member
נצל"ש: שאלה בכיוון ההפוך בדיוק

לעומת זמן מחצית חיים, הבעיטות שלי די טובות וחזקות אך הבעיה שלי היא דווקא עם האגרופים. באימונים (שוטוקאן קראטה-דו) על כריות יש לי בעיה עם ריכוז העוצמה באגרוף ולפעמים האגרוף מתכופף כאשר אני מכה בכרית בגלל שאני לא מצליח לייצב את תנועת האגרוף וכל היד. מה אני צריך לעשות כדי ללטש את האגרופים שלי?

הי, אנשים, ככה:

א) אין פה שום מועדון או חוג איגרוף תאילנדי (יש פה רק הרבה תאילנדים). ב) אני מניח שכן הזנחתי את הרגליים, אתה חושב שריצה תעזור לי? אני כן מתאמן על סטפר כחלק מהאימון המורכב שלי,זה בעיקר לחימום וכו. בעיקר יש לי תוכנית להפרטרופיה (ניפוח). ג)אני לא מבין מה בדיוק הבעיה, אצלך, אני לא מכיר את האימון, עם תפרט קצת יותר...

למעלה