הי.. שאלה

הי.. שאלה

אני מצטערת אם ההודעה לא במקום בקשה תמחקו!
בזמן האחרון אני מרגישה כאילו אני מפספסת משהו.. כאילו יש משהו נוסף שאני פשוט לא מגיעה אליו. אני שואלת את עצמי אם זה הכל, זה כל מה שיש לחיים להציע? אין שום דבר מעבר? מרגיש לי משום מה חסר משמעות.. הדבר היחידי שאני יכולה לחשוב עליו שיגרום לי להרגיש יותר משמעותית הוא להתנדב אבל מתחילה לי עכשיו תקופה מאד לחוצה של בגרויות אז זה כנראה יחכה לשנת שירות שנה הבאה..
תמיד עניינו אותי דברים שאי אפשר להסביר, רוחניים. בין היתר תמיד התעניינתי באסטרולוגיה תהיתי אם מהתחום הזה אולי אני אוכל להסביר למה אני מרגישה ככה?
נולדתי ב - 18.12.93 בשעה 13:45 בבאר שבע.
אשמח אם תוכלו לענות לי :)

שלום אינדיאנית

השאלות שלך מזכירות לי מאוד את.. עצמי, כשהייתי בגילך, ובעצם לא רק אותי. נראה לי שהשאלות שלך אופייניות לפחות שלושים או ארבעים אחוזים מגילאי העשרה או שנות העשרים המוקדמות, ובעצם לאנשים רבים שמחפשים משמעות מעבר למה שהם רואים או שומעים, ולא ממש יודעים היכן לחפש אותו. זה לגיטימי, זה מעניין, וזה יקח אותך למקומות רבים ושונים כדי למצוא תשובות: אם באסטרולוגיה, אם בקבלה, אם בטיפול באנשים..

לגבי האסטרולוגיה - מהיותך קשתית, את זקוקה למצוא את הגבולות שלך בעצמך, ואיש לא יכתיב לך איך לעשות זאת. התשובות חייבות להגיע מבפנים, ולא מבחוץ. אם אסטרולוגיה נראית לך הכוון - נסי ללמוד אותה קצת, לפחות את הבסיס, ותראי איך את מתחברת אליה..

בהצלחה עם הבגרויות!

יאיר

שלום יאיר

קודם כל תודה על התשובה המהירה! :) תיארתי לעצמי שאני רק אחת מרבים ששואלת את עצמה את השאלות האלו.. קיוויתי שדווקא במשהו לא גישמי שאני אמצא את התשובות, ואם הבנתי נכון, מעצם היותי קשתית אם אני ארצה תשובות מהאסטרולוגיה אני אצטרך ללמוד ולענות עליהן בעצמי?
ואני וגבולות זה סיפור מסובך.. אני מנסה לקבוע את הגבולות שלי בעצמי אבל אני פשוט לא מצליחה לעמוד בהם! (חלשת אופי שכמותי..) הרבה פעמים אני פשוט חושבת שחבל שאין מישהו אחר שיקבל בשבילי את ההחלטות כי הוא די בטוח יעשה את זה טוב יותר, כנראה שפה אני כבר נכנסת לבעיות בהערכה העצמית שלא קשורות לעניין ואני לא אלאה אותך.

תודה רבה:)

בעייה מוכרת, קשתית..

בתור אחד שיש ל מרס - אותו כוכב אסרטיבי שעוסק ביזמה ופעולה - במזל קשת, אפשר לומר שיש לי לא מעט מהתכונות האלה.. לכן רק אומר לך שאם יש בסביבה איזה 'מבוגר אחראי' שאני נותן לו לקבל החלטות, לא בטוח שזה יעבוד כי הקשת האופייני ישר עובר למרד, גלוי או סמוי.. למה? כי הוא קשת, והקטע של הקשת הוא באמת לקבוע את הגבולות שלו בעצמו, למרות שלפעמים הוא בהחלט מתקשה בזה..

ועל זה סבתא שלי היתה אומרת - שטויות, עד החתונה זה יעבור..

Y. Welis

New member
בגיל 19 קשה לומר שכבר מיצית כל מה שיש לחיים

להציע. נכון יותר לומר שעדיין לא *למדת* (שלא לומר *ניסית*) את מה שיש לחיים להציע.

אבל תחושת ה'משהו שצריך להיעשות, לא נעשה' מוכרת לי. בדיעבד הבנתי שלא הלכתי על משהו בזמן. יתכן שזה גם מה שקורה אצלך. יש לך שאיפה גדולה - ממשי אותה *עכשיו*.

ההחלטות שתעשי בגילאים האלה, ישפיעו מאוד על העתיד. למעשה זה אירוני (או טראגי - תלוי במצברוח) עד כמה ההחלטות שמחליטים בגיל צעיר, בלי מאית מהידע שיהיה בגיל מבוגר יותר, ישפיעו על העתיד.

כך שהלקח שלי הוא - להחליט על הרבה דברים. לנסות כמה שיותר. לצבור ידע ונסיון במירב תחומים. ובעיקר - עכשיו.

למעלה