הי- שאלה

הי- שאלה

אני אמא לשניים גדולים (22 ו-19) וילדונת בת 4 אני בת 48 והשאלה שלי אם אני יכולה להיות פעילה בפורום הזה או שאני כבר יותר מידי מבוגרת? תודה

ובכן

אני שמחה להיות בין הורים יותר מבוגרים מההורים שבגיל של גל הקטנה שלי. זה לא פשוט כשאנשים מסתכלים עלי ושואלים אם אני האמא או הסבתא, ואני באמת לא נראית מבוגרת, רק שעם הגדולים הטוסיק שלי עוד נכנס למגלשה ועכשיו כבר לא. נכנסתי להריון מתוכנן בגיל 44, הייתי בשמירה לאורך כל ההריון כי היתה לי מיומה ענקית ברחם וגם חשש מלידה של פגית, כך שלא היה קל ,אבל משתלם. הקטנה הזו ממש ממי. רק חבל שהיא גדלה כמו בת יחידה.הגדולים בצבא ואחרי צבא, לא בבית. בעלי ואני מחפשים הורים לילדים קטנים שירצו לתכנן טיולים ביחד וכו', כי בשבתות האמת קצת קשה לנו שאין לנו את מי להזמין ואין את מי לבקר, כי כל החברים הוותיקים שלנו עם ילדים ממש גדולים (בגיל תיכון וצבא) וזה כבר לא מתאים להיות ביחד. אז נוסעים להורים שלנו שגרים רחוק מאיתנו, והם תמיד מקבלים אותנו בברכה. "אין כמו אמא ואבא" רק שיהיו בריאים. וחוץ מזה יהיה נחמד לחלוק חוויות נעימות יותר ופחות. שיהיה שבוע כייפי לכולנו חלי

a17

New member
../images/Emo45.gifראיתי את האתר שלך - מאוד יפה../images/Emo106.gif

ד"א שני הגדולים שלי למדו במבואות עירון
גם אצלי המצב דומה - קטנה (בת 3) ושני גדולים -
קצינה בקבע , ו-
....

a17

New member
סביר להניח כי ה"קטן" התגייס לפני כשנה וחצי...

אז בטח גם ישבתי מולך ב"שיחות קופת חולים"
...בכל מקרה שלחתי לך מסר, את מלמדת שם גם כיום ?

lizibe

New member
הי חלי

האתר שלך פשוט מקסים ומהמם, איזה כייף לך וכייף לנו להתרשם מיצירותייך המקסימות אני בת 45 ולבן זוגי ימלאו 54 בסוף החודש. אנו הורים לילדה מקסימה בת 4. לבן זוגי יש עוד 3 ילדים בוגרים מאוד בני 30, 27 ו-21. אני מאוד אשמח להיפגש ולעשות דברים משותפים מכיוון שגם לרוב חברנו אין ילדים קטנים. אנחנו גרים בראשון לציון ואוהבים מאוד לטייל.

שלום לך - כולנו או רובינו פה מעל גיל ה40

ולכולנו יש ילדים קטנים לחלקינו יש ילדים בגיל העשרה וילדים קטנים ברוכה הבאה מקווה שתהני בביתינו הצנוע

ר ע נ נ ה

New member
מקומך איתנו!

בעלי בן 48 ואני 43. יש לנו שניים קטנים ולבעלי שניים גדולים בני 16 ו-20. גם אצלנו רוב החברים עם ילדים גדולים, רק יש קומץ גרושים כמו בעלי שנמצאים בסיבוב שני עם ילד קטן או שניים. הסתכלתי באתר שלך דברים מהממים! מאיזה איזור את בארץ, אם אפשר לשאול?

למעלה