" הרי את מותרת לכל אדם חוץ מ .... " ( כן , יש דבר כזה ... ) איך מבטלים ... אין לי מושג.. אולי אם הגרוש יגיד לכל אדם ולא יכנס לשמות .... בכל מקרה שיהיה בהצלחה .
אז ככה. אישה שעדיין אין לה גט- נקראת נשואה. ולכן אם את יוצאת עם מישהו ושוכבת איתו לפני שיש לך גט ביד את נקראת בוגדת. (לפי ההלכה) ולכן את עדיין אשת איש והבחורצ'יק שלך פסול חיתון. ולכן אסור לך לפי ההלכה להתחתן איתו. אין דרך שפתאום יאשרו לך אותו כי העובדות נשארים עובדות. בקיצקוץ מאמי, תזמיני אותנו לחתונה בקפריסין. בהצלחה!
בשביל שיוכלו "לאסור אותו עלייך" צריך להיות מוכח שקיימתם יחסי מין מלאים (סליחה על ההתעמקות אבל שאלת.....) בקיצור - אם הודית ששכבתם במלוא מובן המילה - זה די אבוד אם לא הודית בזה - אפילו אם אמרת שהתנשקם ואתם יוצאים וכו וכו... הם לא יכולים לאסור אותו עלייך! הבנתוש? בהצלחה
זה הטיעון בגינו אסור לך להינשא לחבר הנוכחי שלך משום שיצאת איתו בתקופה כשעוד היית נשואה מבלי להיכנס לפרטים יקח לך שנים (אם בכלל) לתקן את הטעות אין כאן צורך להוכיח אם קיימת איתו יחסים או לא שכן לא מדובר במישהו שהלך לרבנות והתלונן עלייך אלא שאת אמרת את זה לרב והוא מבחינתו מחמת הספק לא יוכל להתיר לך להנשא לבן זוגך(אאל"ט משהו שקשור בממזרות) פשוט וכאן זו דעתי האישית למה לך להתחתן שוב? תחיי עם בן הזוג החדש שלך תעשי איתו הסכם ממון גם אם את רוצה ילדים אין כאן שום איסור (לפחות לא היה עד שדיברת עם הרב) וזה כבר קשור לכמה חשיבות את מייחסת לנישואין כדת משה וישראל רצוי שתבדקי שוב את ענין הילדים עם מישהו בקי בפרטים כדי שלא תסבכי להם את החיים
ולכן לא יוכלו להינשא ואז כמו שאמרת אפשר לוותר על נישואין, לגבי הילדים,הם יהיו פסולי חיתון, הבעיה תצוץ רק כשהילדים ירצו להינשא, כמו שבטח זכור לך יש את שאלת האב בפתיחת תיק הנישואין......
בגלל הדיון על החבר פתאום הרגשתי קצת קשורה...... אני בת 25 נשואה 5 שנים ואמא לילדה- אני נמצאת במשבר עצום לפני שנה בערך "התעוררתי": אני כבר לא אותה ילדה שהתחתנה- אני אישה אחרת.... עם חוויות חיים לא פשוטות, תואר ראשון, ועבודה מסודרת אני מחפשת יותר זה היה מועד מראש לכישלון- כולם אומרים את זה אבל באמת שהייתי מאוהבת בו..... היה לי רע בבית - אבל בשביל הילדה נשארתי ואז הכרתי משהו במחשב, פתאום קיבלתי שוב ביטחון... אני כל כך עצובה וכל כך קשה לי