הי, שאלה קצת מטומטמת

hairylover

New member
OK

נורמלי לחלוטין ,אוננות באותו יום יכולה כמובן לגרום לאי שפיכה , עייפות וכדומ'
אני מקפיד לפני זיונים ,לא לאונן
בכלל מצאתי שלפעמים למרות שיש לי רצון עז לשפוך , אני מוותר
ואז העוצמות של השפיכה הנאה ,עצומות פי כמה

טוב , אני בכלל בקטע של

tease and denial

Hubble

New member
אני דיברתי על נשים

שלא חייבות אורגזמה כדי להנות מסקס. אם את חייבת לגמור, זה נהדר בשבילך. אז את לא קשורה להכללה שלי.

redredhead

New member
מזדהה חלקית

זה לא שאני לא נהנית מסקס ללא אורגזמה, אבל זה פינאלה שאני מאד מאד מעוניינת בו. גם אם עפתי במהלך האקט וכל המסביב, זה לא משתווה לפיצוץ של הגמירה.
אני גם לא מתביישת לומר את זה - בן הזוג שלי יודע שחשוב לי לגמור בדיוק כמו שאני יודעת שחשוב לו.

אוסיף ואומר

שאחרי גמירה טובה, אני נוטה להיות הרבה ידידותית למשתמש...
אגב, לפעמים זה לא מגיע, אני יכולה לעבוד על זה טוב טוב, ולא לגמור,
אני תמיד אעדיף להיות כנה ולאמר לו "מותק, לא הערב, הערב רק אתה" מאשר לזייף.
מדי פעם אין ברירה, חייבת לשמר את האגו הגברי שלו, אבל זה גם ככה נדיר שאני לא גומרת, אז לא קרה כלום.

redredhead

New member
לפעמים אני גם יודעת שזה לא יגיע

כי אני מוטרדת מדי או מיליון סיבות אחרות ואני בסדר עם זה, מה גם שזה לא קורה יותר מדי.
לא אומרת שצריך לגמור בכל מחיר ושסקס ללא אורגזמה לא שווה כלום, אבל כן, היא חשובה לי.

גם אני איתכן.

המשפט שהכי אהבתי, ג'ינג':
"זה לא שאני לא נהנית מסקס ללא אורגזמה, אבל זה פינאלה שאני מאד מאד מעוניינת בו."
בדיוק.
אני יכולה לדמיין מצב שבו ממש לא יזיז לי לא לגמור, אבל ברור שאני מעדיפה שכן...

לא, לא לזה התכוונתי.

התמזל מזלי ורוב בנות הזוג שלי לא התקשו לגמור, חלקן הגדול הרבה יותר מפעם אחת.
ברור לי שהיית סרקסטית אבל הנה, עניתי לך ברצינות.

לא היתי נהנית לשכב אתך

לפעמים לא בא לי לגמור.
לפעמים זה לגמרי קטע של אנטימיות וחיבור ביננו ולא רוצה לגמור.
לפעמים חיבוק של בוקר הופך לכמה פימפומים ואז החלטים לצאת מהמיטה.

יש בי צד מאוד בעייתי (אני מודעת אליו ולא בצליחה להשתחרר ממנו) אני מאוד מרצה בזוגיות. אז אם היה לי בן זוג שהאורגזמה שלי היתה כל כך חשובה לו, מן הסתם היתי משקרת רק כדי שישחרר אותי מהחווה הזו. ותתפלא לדעת שאני מומחית בידיעה איך לזייף שאף גבר בעולם לא ידע שזה זיוף?

הסקס מתחיל מחרמנות אבל לא תמיד ממשיך לכיוון אורגזמה אצלי ואצל אחוז גדול של נשים.

אנחנו כנראה לא נדע לעולם

אבל אני מאמין שכן היית נהנית איתי.
האורגזמה של בנות הזוג שלי חשובה לי כי היא חשובה להן.
אני מאמין שאם היתה לי בת זוג שהיו לה דברים אחרים שחשובים לה, אז הייתי עושה הכל שתהנה מהם.
חלק מהרעיון בסקס הוא שנהנה, לא?

לפעמים אני כ"כ שמחה שאתה פה

לגבי גמירה נשית - יש כ"כ הרבה סוגים ועוצמות משתנות, גם אורכים משתנים, שקצת קשה להסביר.

נאנחת בקול

אורגזמה, אחת התחושות הכי נעימות בעולם, אבל גם הקצרות ביותר, לצערי, כאלה שיש לחזור עליהן שוב ושוב כדי שלא ייגמר לעולם...
בקיצור, כשזה יקרה את תדעי כבר.
נשים רבות לא חוות אורגזה בחייהן, מכיוון שאינן יודעות מהי, ואיך להגיע אליה, ואני יכולה לאמר לך בוודאות מלאה, שמי שיביא לך את האורגזמה, אם בכלל, זו רק את, ולא הגבר שאיתך.
אז ההצעה שלי היא לקרוא על זה, כמה שיותר, ולחקור את עצמך, באוננות, במשחק, עם או בלי אביזרים.
התחושה הפיזית היא שהגוף מגיעה לנקודה שבה הוא חסר שליטה, באופן חיובי, זה מגיע בצורה של רעידות, של שחרור מאד מאד גדול, הנאה מיוחדת במינה, חום מתפשט בגוף ואז רוגע גדול.

newcharm

New member
אחחחח

זה נקרא כמו משהו ששווה פעם להיות בסביבה כשהוא קורה :)

אני בטוחה שאתה כבר הצלחת לחזות בלא מעט כאלו

כשהיא רוכבת מעליך, הידיים שלך על המתניים שלה, ואז מתחיל התהליך...
היא מגבירה קצב, ומתחילה להתנשף, פתאם היא קצת פחות שולטת באנחות שיוצאות לה מהפה, קצת פחות אכפת לה איך היא נראית בעיניך. האצבעות שלה ננעצות בחזה שלך, ואתה מתלבט אם לאמר לה שזה מכאיב או פשוט לתת לה ללכת על זה עד הסוף...
הראש קדימה ואחורה, השיער מתנפנף לכל כיוון, והלחיים שלה מאדימות, כשהיא עומדת לאבד שליטה, הראש עף אחורה, והעיניים מתגלגלות, כשהיא משחררת לאוויר אנחה אחת ארוכה, והגוף כולו נרעד, ובשניה אחת, החום שלו מתחלף בזיעה קרה, והיא עוצמת את העיניים ומרכינה ראש, לוקחת לעצמה כמה שניות להרגע.
ואז, אם אתה באמת, שם, איתה, אתה לוקח את הזמן, ומתבונן בה, ונהנה מהרגע הזה, מהידיעה שזה מה שקרה פה, בזכותך, ברמה מסויימת, ומנשק אותה ונהנה ממנה.
ורק אז, כשהיא מחייכת אליך, ואומרת לך "אוחח, זה היה טוב", יוזמת המשך בעצמה, אתה מתחי ללחשוב עליך...

newcharm

New member
אהההה

תודה על האמון...
ועל הטקסט שאני בטוח שהקלדת בנשימה אחת ומזכרון ממש טרי

למעלה