הי!שאלה על בולים!

addk

New member
הי!שאלה על בולים!

סבתא של החברה שלי אספנית כפיתית והיא גם אוספת בולים. היא ביקשה ממני לנסות למכור את אוסף הבולים הקומונסטיים שלה. בולים קומנסטיים רוסיים משנות ה-60 , חלקם חתומים וחלקם לא. יש למישהו מושג מה אני עושה עם זה? איך מתמחרים מי קונה וכו...? תודה עדי.

doroni10

New member
ברה"מ משנות השישים- ערכם בד"כ נמוך

למעשה בריה"מ הוציאה כל כך הרבה בולים בשנות השישים שערכם כ"כ נמוך עד כדי כך שבולאים רבים נוטים "להתעלם" מקיומם (כמו גן בולי מדינות מזרח אירופה האחרות מאותה התקופה. יחד עם זאת ניתן למצא בין הבולים הללו מספר מועט של בולים שערכם יכול להגיע ל 10-100$, אך הם מעטים ביותר. דורון,

astrok

New member
בכל חנות בולים...

בכסף או בלי, תלוי בבעל החנות. אני שוב ממליץ בחום על בולי דיזנגוף! תמיר.

astrok

New member
לתערך = לתארך.

ותשובה לשאלתך: בכל חנות בולים... המחיר תלוי בבעל החנות... אני שוב ממליץ בחום על בולי דיזנגוף! תמיר.

samuel b

New member
בשוק הפישפשים אלבומים כאלה

נימכרים בין 40ל60 ש"ח מיכול השנים היתי ביום ראשון בחיפה

בחיפה יש שוק פישפשים ?

סליחה על השאלה האם אפשר לקבל קצת פרטים כמו : היכן ? מה מוכרים ? שעות עבודה ? תודה

samuel b

New member
בירושלים יש שוק פישפשים?

אז ככה שוק הרוכלים (פישפשים) נימצא בחיפה בעיר התחתחית רחוב קיבוץ גלויות כבר הרבה שנים כולל תיירים שמבקרים במקום מומלץ לבוא ביום ראשון בבוקר בין8-12 יש מכירה של התושבים ותמיד יש מציאות יש מטבעות ובולים ספרים שונים כלים שונים. תקליטים ועוד

שמואל תודה וסליחה....

תודה על המידע ואני מצטער על סגנון השאלה פשוט לא שמעתי (ידעתי) על קיומו של שוק כזה בחיפה ! אני בהחלט אבקר דרך אגב בירושלים אין שוק כזה וחבל ! ערב נעים הדוכס

doroni10

New member
בירושלים אין שוק כזה- אבל..

עד האינטיפאדה היו מוכרים בעיר העתיקה בולים - לפחות חלק מהסוחרים. אני מניח שהם מוכרים גם כיום - אלא שמי ילך לשם על מנת לקנות...

beni165

New member
גם מטבעות

בתיכון הייתי מסתובב שם המון. מטבע ה-25 מיל שלי משם...

למעלה