הי שאלה לי

ליאוריש

New member
שינייד מעולה! אם האלבום שלה היה

יוצא בתפוצה לעולם היא הייתה מצליחה יש לה שירים מצויינים.

IrishKiss

New member
חחחחחח רעיון לא רע:)

הסינגל של איינסלי באמת מעולה! אל האלבום של אליסטר הורדתי...חסרים לי שני שירים אני חושבת.. הוא מעולה! אני מתה עליו.. וגם הסינגל של ג'יימס ממש ממש טוב! ממש אהבתי את ג'יימס.. את האלבום של שינייד פחות אהבתי...אני לא חושבת שהאלבום הזה הראה באמת מה היא יודעת לעשות עם הקול המדהים שלה.. ואת אלכס ממש לא אהבתי.. אני עכשיו מנסה להשיג את האלבום השני של מלאכי שממה ששמעתי נשמע מעולה.. ואני ממש חייבת את הדיסק של למאר!

iloveainslie

New member
ואל תשכחו את ג'יימס שהיה באורוויזיו

אורוויזיון שנה שעברה-הצבעתי לו בטירוף אבל בצער לא יצא לו בכלל נקודות מישראל איזה בעסה היה לי גם את כל השירים של מלאכי ושייניד מאלבום הראשון במחשב והם נמחקו לי בעסה! מתוקים הבריטים האלו

IrishKiss

New member
ג'יימס מושלם!

הוא היה כ"כ מדהים באירוויזיון...גם אני הצבעתי!! אני לא מאמינה שהוא קיבל כ"כ מעט נקודות...עצוב.. הוא עושה מחזות זמר עכשיו... מלאכי ושינייד כאלה חמודים! והדואט שלהם *מהאלבום של מלאכי* מדהים! ממש ממש אהבתי...אירים שולטים

ליאוריש

New member
בדיוק היום שמעתי את הדואט שלהם

ביחד You're The One בכלל האלבום של מלאכי גורם לי להיות מאוד רגוע.

IrishKiss

New member
כנ"ל...

אלבום מעולה! השני אמור להיות יותר טוב כי זה שירים שמלאכי כתב...שמעתי כמה שממש אהבתי! הוא עובד עכשיו על שלישי שהולך להיות שירי עם איריים...אני מתה לשמוע!

iloveainslie

New member
איך משיגים את האלבום של מלאכי?אני

גם רוצה אותו!היה לי פעם מקאזה והכל נמחק וכבר אי אפשר למצוא שם אוף... איזה חמוד הוא הא? ואיזה חברות יפה הייתה בינו לבין אינסלי הם היו כאלו שטותניקים חמודים בואו נקים ]פורום של פיים אקדמי! חמודדדדדדדדים שלי

iloveainslie

New member
אגב גם מארלי הייתה מצוינת ובמיחד הד

הדואט שלה עם אינסלי, פשוט היה מטרף

IrishKiss

New member
הכי אהבתי את

tracks of my tears שהיא עשתה.. וגם הדואט עם מלאכי היה מעולה! למרות שאישית העדפתי את הגרסת סולו שלו..

ליאוריש

New member
זה הביצוע הכי טוב בפיים אקדמי הדואט

הזה היה מדהים! זה שיר מדהים פשוט קלאסיקה והם עשו ממנו קלאסיקה בפני עצמה מרלי הייתה מצויינת היה לה קול מיוחד tracks of my tears היה מעולה.

IrishKiss

New member
קרולין מדהימההה../images/Emo99.gif

אתם יודעים שהיא היתה אמורה להיות באס קלאב 7 במקום הבלונדינית?! *אני לא זוכרת את השם שלה...* אבל ברגע האחרון החליטו שקרולין צעירה מדי *היא היתה בת 16* והלכו עם הבלונדינית...

ליאוריש

New member
קרולין משגעת! אהבתי אותה מאוד

לא כמו אליסטייר אבל היא הייתה ממש אחריו אני חושב שהיא יפהפייה. והיו לה כמה ביצועים מדהימים כמו underneath your clothes ו-drove all night

IrishKiss

New member
לגמרי מדהימה..

הכי אהבתי שהיא עשתה את MAN I FEEL LIKE A WOMAN מלא אנשים אומרים שאני דומה לה..חח היא מדהימה לדעתי.. כמובן שלא כמו אליסטר...אבל היא מדהימה..

iloveainslie

New member
ובל נשכח איזה מסכנה הייתה

קייטי שעמדה שבוע אחר שבו בפרוביית'ן.... וכל פעם הצילו אותה החברים עד שהיא עמדה מול המלך המושלם אינסלי הבחור המשוגע עם קל הזהב חחחח.... קרוליין תמיד הזכירה לי מאד את שינייד בקול אבל אין ספק שהעונה השנייה לא הגיעה לברכיי הראשונה הם היו כאלו מצחיקים בראשונה וכאלה בכיניים בשניהה קרוליין למשל בכתה כלללללללללל הזמן אוף

IrishKiss

New member
אמממ...

לא סבלתי את קייטי...אני חושבת שהיו אנשים הרבה יותר מוכשרים שהיו צריכים להשאר שם במקומה... איינסלי מדהים לגמרי! ולמלאכי היה את הקסם האירי המושלם.. עונה שניה היתה מעולה לדעתי! היא לא היתה טובה כמו הראשונה מהרבה בחינות אבל מבחינת הכישרון אני חושבת שהעונה השניה בהחלט סיפקה את הסחורה.. קרולין מדהימה, אליסטר וג'יימס כאלה מתוקיםםםם...לבארי היה קול סקסי ברמות...גארי היה חמודייייי! היו מלא אנשים שווים... דווקא נראה לי שהתחברתי יותר לעונה השניה..למרות שאין כמו מלאכי!!! ותמונה שלי- בהזדמנות..חח

למעלה