הי שאלה לדיון:

seaking

New member
הי שאלה לדיון:

נניח שהיה מפגש של הפורום שלכם. 1. האם הייתם מגיעים? 2. בין אם כן ובין עם לא, ממה הייתם חוששים? 3. מה הייתם עושים במהלך המפגש.

רותם ע

New member
למה אתה שואל?

1. כן 2. שאנשים יפחדו להגיע ובסוף יימנעו, שלא נצליח לדבר אחד עם השני 3. זורמת... פתאום גרמת לי לחשוב שלקראת מפגש אנחנו בטח צריכים קצת משחקי היכרות וחברה כדי להשתחרר

seaking

New member
כי

האינטרנט הוא מקום שמאפשר אנונימיות ומכאן מאפשר ביתחון מה. ולכן עלתה בי הסקרנות לגבי חשיפה במפגש פורום. שזה מוביל אותי לשאלה כמה זמן היתה צריכה להיות הכרות בפורום לפני שהייתם מרגישים בטוח כדי להגיע?

8j0

New member
אני לא אוהבת

משחקי חברה.. זה יוצר אצלי אנטי.. מזכיר לי תנועות נוער

נניח והיה מפגש פורום...

הייתי מגיעה בתנאי שהיה מסתדר לי מבחינת זמן ומיקום וגם המצב הכספי נכון לאותו מועד. לצערי בקרוב אני נכנסת לתקופה עמוסה ותפרנית במיוחד אז הסיכוי שאשתת, במפגש הוא קלוש. החששות יהיו בעיקר בפיתוח אינטראקציה עם הנוכחים. חששות כמו על מה נדבר ומה נעשה והאם אני לא אראה מוזר מדי... לא יודעת מה היינו עושים במהלך מפגש, מדברים וכו'. תלוי לאיזה כיוון רוצים למשוך את המפגש.

צריך שיהיה משהו שישחרר את כולם

אולי באמת משחקי חברה טיפשיים אבל הם נותנים סיפתח. לא רצוי לעשות מפגש כמו צפיה בסרט כי ככה לכל אחד יהי מקום להתחמק ולא ליצור קשר חברתי. בגדול, אני לא יצירתית מספיק...

Bakbook1

New member
יש מצב גדול שכן.

לנסות זה תמיד טוב. מקסימום, תמיד אפשר ללכת אם לא מרגישים בנוח. אף אחד לא מוחזק בכח.

bennyfromabba

New member
בוחנים את ההתנהגות של כל השאר

ובודקים אם אנחנו הכי גרועים, או שיש מישהו במצב יותר קשה.

Gunji

New member
תשובות.....

1.כיום לא,בעבר כן היו אף כמה פעמים שאירגנתי מפגשים בעבר הרחוק(דרך פורום אחר). 2.אוליי הייתי חושש מלהתקל באנשים מהעבר שאני מכיר ולגלות שגם להם יש ח"ח הייתה יוצאת פאדיחה. 3.אני חושב שהייתי בוכן את האנשים האחרים אבל שוב לא משווה כמו שבני היה עושה ומנסה ליצור שיחה חופשית אין לזה חוקים.

בעבר הייתי במפגשי פורומים

גם במפגשי פורום "חרדה חברתית" (לא הפורום הזה כמובן שהוא עוד חדש אלא מפגשים של פורומים אחרים בנושא). ואפילו יזמתי מפגשים כאלה. בדר"כ אלו היו מפגשים חברתיים לכל דבר, פשוט ישבנו ודיברנו על כל נושא שבעולם, רק לא על החרדה החברתית
והיו גם מפגשים אחרים שבהם דווקא כן דיברנו על החרדה החברתית וניסינו לעזור ולתמוך אחד בשני. אז אני לא חושבת שתהיה לי בעיה להיפגש אם יהיה גם מפגש של הפורום הזה. אם יש חשש, כנראה אחשוש מפער הגילים ואולי תחושה שאני "זקנה" יחסית לרוב הפורום. אבל אני מניחה שזה משהו שאפשר להתגבר עליו
(הייתי גם במפגשי פורומים אחרים שבהם היה אפילו פער יותר גדול ביני לבין החברים האחרים מבחינת גיל).

אני הייתי שמח

הייתי כבר במפגש אחד והיה מאוד נחמד. הייתי שמח להגיע אם היה מסתדר לי... כתבתי הודעה יותר מפורטת למען האמת, אבל היא נמחקה לי אז נסתפק בזה בינתיים...

משוחרר19

New member
תשובות

1. תלוי באותו יום ובאיזה איזור היה המפגש. 2. אני חושב שהח"ח עושה את העבודה כמו תמיד, החששות להיפגש עם אנשים חדשים, הפחד שאולי לא יאהבו אותי מספיק וכל הדברים הרגילים. 3. מנסה להכיר, לדבר כמה שאני רק יכול. לרוב אני דיי שקט חח

giorno231

New member
בהנחה ו...

1. כנראה שכן 2. התחלות, ולהכיר X אנשים חדשים בבת אחת זאת התחלה אחת גדולה 3. לדבר לדבר לדבר (ולהקשיב להקשיב להקשיב)... אפשר לשלב את זה עם משהו ספורטיבי קליל, בעיקר לבנים אבל גם בנות יכולות להתחבר.

Lichy87

New member
אני!

1. ברווווור! 2. ממבוכה. שאנשים לא ידברו ביניהם. 3. יושבת עם אנשים, מכירה, מדברת. גם אני אנטי למשחקי חברה.

תשובות

1. כן מאוד!! 2. מלא להצליח להגיע אל אנשים, שהם לא יפתחו או שאני לא אפתח מספיק כדי שהם יפתחו 3. אהבתי את הרעיון של משהו ספורטיבי קליל, איזשהו משחק כדור או משהו בסגנון... נראה לי שזה עוזר להירגע ובכך יקל במהלכו ואחר כך על החרדה

למעלה