הי:) שאלה אולי מעצבנת?...

הי:) שאלה אולי מעצבנת?...

בעונה הראשונה ג'ני ומרינה דברו על סופרת שכותבת סיפורים קצרים... מישהו יודע את שמה?.. תודה! ושבוע טוב

vitekriver

New member
בכייף ואהבתי את החתימה

אני ממש אוהבת את הארי פוטר חבל שדחו את הסרט ה6

תודה! אהבתי את החתימה שלך.

(קוראים לי לירון
) אני עדיין מסרבת לראות את הסרטים.... זה הורס לי את כל מה שדמיינתי. מעניין מתי אשבר...

vitekriver

New member
שם ממש יפה

תראי את הסרטים הראשון ושני קצת ילדותיים אבל מהשלישי הכל משתפר

אל תראי

אני קראתי רק את הספר הראשון ואמרו לי לא לראות ולא יכולתי להתאפק וראיתי והכל נהרס לי הספר הרבה יותר טוב.

vitekriver

New member
בכיינית..לכי תתלונני בפורום הארי

פוטר ולא ישנן בנות מעפנה

לא רוצה

זה פורום של כולם פה לא זכור לי שרשום פה הפורום של קורל ונ.ב זאת אני לירון שהיא מטרידה אותה מינית

vitekriver

New member
מי מטריד אותך בכלל בחיים לא

זה לא הפורום של קורל וזה גם לא הפורום של הארי פוטר ומי שמטרידה את מי זאת את אותי!!!!!!!!!!!!! לי לא אכפת בכללל

vitekriver

New member
שכחי מזה את תקועה איתי

לתמיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את כולך מילים ואני יודעת שאת מנסה להכניס אותי לאוירה....

קיריל אני אוהבת אותך

מתי את באה לישון אצלי שוב? הדובי שלי מתגעגע אליך הוא רוצה חיבוקי היה לי ממש כייף פעם שעברה החיים לא חשבתי שאני ארגיש ככה זה היה ממש מטורף

vitekriver

New member
אני אבוא רק אם מובטח לי

ארוחה בבוקר ולואקר בלילה ותמיד יש את הלילה, זה לא שיש לנו משהו אחר לעשות ואל תשחקי אותה "הדובי התגעגע", אל תדברי בשמו כשאת מתכוונת עליך זה בסדר גם אני בגעגועים שיאים נועדו בשביל לשבור אותם אהובתי

יפתי בשבילך הכל

אני אכין לך ארוחת בוקר ואקנה לך את המפעל של לואקר אם צריך אני כל כך מתגעגעת אליך את לא מבינה הלוואי וידעת כמה...

vitekriver

New member
../images/Emo99.gif

עזבי לא צריך אוכל זה בזבוז זמן!!!!!!!! אני אפצה אותך בהולנד ונחגוג יחד יומהולדת בלי לימודים בלי נתב"ג בלי אחיות משוגעות או אחים מעצבנים i miss u2 love...alot

Shiri from the block

Active member
הסרטים לא כל כך רעים :X../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif עד הסרט השלישי הכל סבבה. הסרט הרביעי זה ככה-ככה. עדיין אני לא סגורה מה אני חושבת עליו.. הסרט החמישי מעפן לגמרי, אבל מסתמן שהסרט השישי יהיה ממש טוב

Shiri from the block

Active member
לגמרי חבל!../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif איזה מעצבנים../images/Emo7.gif אני מקווה בשבילם שלסרט ה-7 הם לא יעשו בעיות../images/Emo11.gif

נצל"ש - העונה השישית

סיימו לשדר אותה בארה"ב? מישהי יודעת איפה אפשר להוריד/לראות אונליין ויכולה לשלוח לי מסר?

למעלה