הי רותי

שרונמר

New member
הי רותי

תודה על ההתענינות. הבן שלי מאושפז מיום שלישי שעבר בגלל בעיות עם הצינורית שיש לו בראש. בעקבות ניקוז יתר, נגרם חוסר איזון במוח,ואז הופיעו פרכוסים. ביום רביעי הוא ינותח לתיקון הצינורית בתקווה , שסיימנו עם הבעיה. במקביל שינינו טיפול בפעם החמישית ללמיקטל. מקווים לזכות בחיים שקטים ומאוזנים, ושלילד תהיה איכות חיים טובה יותר. לילה טוב

irish4

New member
לשרונה

לשרונה אני ממש דואגת לבן שלך, במיוחד אחרי שדברנו. אני מאחלת לו החלמה מהירה ובהצלחה עם הלמיקטל לילה טוב והרבה בריאות איריס

שרונמר

New member
הי איריס

תודה רבה על הדאגה. צפויים לנו עוד מספר ימים של אשפוז וניתוח, מקווה שאחרי כל הבלאגן, נחזור לחיות חיים שקטים ושגרתיים (מתגעגעת להרגשה)... אנחנו מותשים, אבל הבן המתוק שלנו, נותן הרבה כוחות להמשיך בלי להשבר. אני כל כך אוהבת את הגבר הקטן, שכל הזמן מחבק אותי, ואומר שאני החברה הכי טובה שלו, כיף נורא
לילה טוב גם לך שרונה

ruthty

New member
../images/Emo24.gifהי שרונמר

אני מאחלת לבנך רפואה שלמה ושיעבור בשלום את הניתוח אני אחשוב עליו כל היום אני מאחלת לכם כל טוב שולחת לך חיבוק חזק

שרונמר

New member
הי רותי וכל מי שדאג לנו

סיימנו אתמול עם הניתוח. הילד מרגיש טוב, כבר רצו לשחרר אותנו מטיפול נמרץ, כי השתולל ושיחק שם... אנחנו מאושפזים עד מחר. מקווה לתוצאות מהירות, וללא אשפוזים נוספים. תודה אוהבת שרונה

שרונמר

New member
שבת שלום לכולם

אנחנו השתחררנו היום מבית החולים. הילד שלי מרגיש הרבה יותר טוב. בקשר ללמיקטל: אמנם אנחנו רק התחלנו את הטיפול, אבל יש שינוי אצל בני מבחינת שטף הדיבור, פחות בהיות, עונה מיד לשאלות, מקווה שנמשיך ככה. תודה לכל מי שדאג אנחנו בסדר שרונה

ruthty

New member
../images/Emo24.gifשבת שלום שרונמר

אני מאחלת לך לבני משפחתך רק טוב שיהיה לכם שבת שלום

ruthty

New member
../images/Emo189.gifתודה את יודעת מחר אני צריכה

לעבור eeg ובעוד יומיים אני צריכה לעבור ct לפעמים החיים לא קלים אבל אין דבר אני העבור גם את המכשול הזה מאחלת לך כל טוב

למעלה