הי רותי!

הי רותי!

יש לי חלומות חוזרים (במרווחים גדולים של שנים) על איזה 3 מקומות בטבע. לא תמיד יש תוכן לחלום וכשיש הוא פחות משמעותי, מה שמדהים זה ההיכרות שלי עם המקומות האלה, אני יודעת איך הגעתי לשם ומה אני אראה בדרך, אני זוכרת שהייתי במקום זה כבר בעבר. החלומות מאד אמיתיים אני ממש מרגישה ערה, אתמול כשהתעוררתי מחלום אחד כזה עוד כל היום הייתי בתחושה שזה מקום שבאמת הייתי בו ואני פשוט לא זוכרת איפה ושאוטוטו אני אזכר. אני משערת שאלו מקומות המוכרים לי מגלגולים קודמים, מה דעתך? למה חלומות אלו צצים מה הם באים לומר? איך ניתן להתחבר יותר לאותו גלגול/לאותו מקום- מה התהליך שמביא חלום כזה? האם זו התחברות לרסיס נשמה של אותו גלגול, האם זה מסר ממדריכים, אולי זה בכלל לא גלגול אלא מקום שאהיה בו בעתיד או בכלל מטאפורה למשהו...הקיצר מה דעתך?

רותי 11

New member
דוביבמיה יקרה

מתוקה אתחיל ואומר שכאשר הולכים לישון בעצם אנחנו עוברים מעולם החלום לעולם המציאות, נכון שבשינה אנחנו מטיילים בין גלגולים, מימדים ויקומים, אנחנו מאוד פעילים בזמן השינה, זה שחשת שאת ערה רק מעיד שזה כך, לדעתי מה שמוביל לחלום הספיציפי הזה של המקום היפה הזה בטבע לתחושתי זאת פשוט מנוחה והטענה שאת כנראה זקוקה לה, וזה נעשה במקום מדהים שמעורר את כל החושים נותן תחושת שלווה וביטחון, מה צריך יותר מזה כדי להירגע?

למעלה