הי רותי

כינרת123

New member
הי רותי

בתקופה האחרונה אני מרגישה מאין ריקנות בילתי מוסברת קשה לי להנות מדברים כבעבר והכל נראה לי סתמי ושטחי גם פיסית אני מרגישה עייפה וכבדה כאילו שאבו ממנו אנרגיות אולי תוכלי בבקשה לעזור עי תקשור ולאמר מדוע זה קורה לי תודה רבה ויום טוב

רותי 11

New member
כינרת123 מתוקה

האם את מקדישה לעצמך מספיק? אבל להקדיש אמיתי? הן לפיזי והן לנפש. תבדקי עם עצמך את העניין הזה. העייפות נובעת מחוסר עניין מחוסר הקדשה ולא בגלל שיש לך חוסר אנרגטי, את לא מטעינה את עצמך מספיק בדברים שעושים לך טוב אל תשכחי שהקדשה לעצמנו מטעינה אותנו באנרגיות חיות.

כינרת123

New member
נגעת בדיוק בנקודות הנכונות

אין לי זמן להקדיש לעצמי, רוב הזמן מוקדש לילדים, שיהיו בריאים ולבית. אני כבר 4 שנים לא עובדת ,מגדלת את הילדים ועקרת בית במשרה מלאה. בעלי דואג לפרנסת הבית ובזמן הפנוי שיש לו הוא משתדל לעזור בבית. אין ספק שאני שחוקה ולא מקדישה מספיק זמן לעצמי . חשבתי שמשהו בדרך החיים שלי לא נכון ,שאולי אני צריכה יותר להתקרב לדת וזה אולי מה שימלא את החלל הזה.... אבל כשאת שואלת את השאלות בצורה הזאת אז יש מקום למחשבה נוספת אם כי אני בספק ע נ ק שאוכל להקדיש לעצמי יותר בגלל שאין לי יותר מידי ברירות

רותי 11

New member
אם כמובן תקדישי לרוח זה

בהחלט יעזור לך, למרות שאני אישית לא הייתי הולכת לכיוון הדת אלא לרוח באופן כללי

רותי 11

New member
פה אני לא יכולה לתת לך כיוון

אלה דברים שצריכים לבוא מתוכך תתחילי לקרוא חומרים רוחניים ותראי לאן את נמשכת יותר במה את מתעניינת יותר ובהתאם לכך תמשיכי, תעשי מדיטציות, לכי לפסטיבלים או סדנאות או מפגשים מעניינים, שימלאו אותך הרצאות ועוד...

למעלה