הי רותי

• פותח הנושא dazy2
  • פורסם בתאריך

dazy2

New member
הי רותי

האם את יכולה לבדוק אילו קשרים היו לי בגילגול הקודם ?(ואם היו בכלל בנוסף לקשר שכבר אמרת לי עליו?)

רותי 11

New member
היי חמודה

שאלה לא מובנת בכלל למה את מתכוונת קשרים? ועם מי ?

dazy2

New member
הי רותי

הכוונה לבן זוג פעם כתבת לי על הקשר שלי עם האקס בגילגול קודם...

רותי 11

New member
היי חמודה

ממש ממש לא הבנתי על מה בדקיו את רוצה שאני אבדוק, את רוצה לדעת על בן זוג וכרגע אין לך אולי תחדדי את השאלה כי היא ממש לא מובנת לי - עימך הסליחה

dazy2

New member
אם כך

האם אפשר לבדוק מה היה הקשר שלי עם האקס בגילגול הקודם,והאם יש צורך בשמות?

רותי 11

New member
קיבלתי מתוקה

עדיין לא התפניתי לענות לך אל דאגה אעשה את זה פשוט לפעמים יש לי אילוצים שבגללם אין באפשרותי לענות מתי שאני רוצה

רותי 11

New member
היי חמודה

סורי על העיכוב, פשוט להבא תדעי קצת לדייק יותר בשאלה, לא נורא לאט לאט לומדים גם לשאול. אני מקבלת שהייתה ביניכם אהבה גדולה, עד טירוף, הייתם זוג מאוהב והטירוף נבע בעיקר ממנו הוא אהב אותך באהבה שבדרך כל רק רואים בסרטים, אבל אהבה אובססיבית חולנית לא אהבה בריאה, את בהתחלה אהבת אותו אבל לאט לאט את התחלת לפחד ממנו כי ראית את האובססיה שלו כלפייך ראית את רגעי הטירוף הקטנים שהלכו והתרבו וחששת לחייך (לפחות ידעת לשים לב לדברים בטרם עת) לכן לא הגעתם למימוש של הזוגיות מה ששבר אותו לחלוטין הוא אפילו ניסה להתנקל לך לחטוף אותך או משהו כזה, הוא לא יכל להיות בלעדייך. לבסוף הוא נאסר או אושפז או משהו כזה. את מצידך סה"כ מאוד ריחמת עליו למרות כל הפחד שלך ממנו. אני מאמינה שהיום זה לא אותו דבר.

dazy2

New member
הי רותי...מעניין...

תודה,אבל מה הכוונה שלך שהיום זה לא אותו דבר?

dazy2

New member
זה באמת מעניין

למרות שאנחנו לא בקשר הרבה זמן...הוא לא יוצא לי מהראש

dazy2

New member
אנחנו לא בקשר

כבר שנה וחצי.למרות שמאז אני מקבלת שיחות חסויות (לא יודעת אם זה קשור אליו)

dazy2

New member
לרותי

האם זוגיות שלא התממשה גילגול קודם,אמורה להתקיים הגילגול הזה?

למעלה