הי רותי

obobus

New member
הי רותי

כל השבוע צצות ועולות שאלות, אבל כדי לא להפציץ... אני אשאל משהו אחד שבאמת מעניין אותי. חשבתי על זה קצת ובחיים שלנו כבני אדם אנחנו יכולים לפעמים להגדיר מאורע אחד בחיים, לפעמים שניים, שהם ארוע מכונן. כזה שהשפיע באופן קריטי על ההתפתחות שלנו. בלעדיו לא היינו מי שאנחנו היום. גם לי יש אחד כזה בחיים האלה. השאלה שלי היא האם גם "בחיים" של הנשמה בגלגוליה השונים אפשר למצוא ארוע מכונן, כזה שמשפיע על הנשמה עד היום. אולי זה ארוע שגורר אחריו חוב קרמאטי אבל אני מתכוון למשהו גדול יותר. ארוע בו הנשמה צמחה באמת ולקחה איתה משהו הלאה, לחיים בעולם הבא ובכל מחזור של גלגולים, כאן בכדור הארץ. אני מניח שהתשובה היא בחיוב, והייתי שמח לדעת אם יש לי ארוע כזה, מה הוא היה, מה לקחתי איתו הלאה שמשפיע עלי גם היום. המון המון תודה

רותי 11

New member
obobus היקר

לרוב אין דבר כזה, לרוב טראומות גדולות שהן כלל עולמיות יכולות להשפיע עלינו, אבל עדיין זה לא מה שעושה את הנשמה זה יכול להשפיע תמיד על רמות הנפש בלבד, אחד האירועים הטראומטיים הגדולים ביותר של האנושות שרוב הנשמות לקחו את זה איתן לאורך גלגולים רבים ושהיום זה בא הכי הרבה לידי ביטוי, זאת שקיעת אטלנטיס, כי מאותה תקופה רק הלכנו ושקענו וירדנו במודעות ובחיבור שלנו לאלוהים וככה ירדנו גם במימדים והגענו למצב שאנחנו נמצאים בו היום, מזל שהיום אנחנו שוב בדרך חזרה. לגבייך אישית אין לי ממש תשובה.

למעלה