הי רותי

רותי 11

New member
גלית מלאכית יקירתי

התיקונים שלנו הם מול אנשים ספציפיים בדרך כלל הם לא מגיעים מול הכלל, למרות שזה יכול לקרות בעקבות כך שלא הצלחנו לעשות את זה לאורך גלגולים. בכל מקרה איפה שיש לנו קושי מול אדם מסויים, אבל זה משהו מאוד ספציפי, זה לא משהו שיופיע מול אנשים אחרים את תביני שזה התיקון שלך מול אותו אדם, כמובן שהתיקונים שלנו מפוזרים על פני תקופות חיים, כי יש אנשים שיש לנו מולם תיקונים ואנחנו פוגשים אותם בגילאים מבוגרים יותר. אגב תיקון יכול להיות גם דבר מאוד קל, מבט של התייחסות יכול לסכם תיקון וכמובן לצערנו גם משהו קשה כמו אונס יכול להיות יקון, למרות שאני כבר אומרת לא כל אונס זה תיקון, לרוב זה לא.

אם כך איך בכל זאת להצליח בשיעורים הללו?../images/Emo122.gif

ואם לא תהיה הצלחה, אז לא יהיה כלל? לעולם לא?

רותי 11

New member
ההצלחה טמונה בידיעה

ראשית להבין את השיעור להבין מה בעצם מעכב ומונע ואת יודעת אצם הגילוי פותר את הרוב, לדעת באיזה נקודה לגעת, להבין שלכל אחד יש שיעור שונה אפילו שזה באותו נושא, אבל שורה תחתונה של כל השיעורים והתיקונים היא אהבה והערכה עצמית אמיתית.

../images/Emo23.gifאהבה והערכה עצמית אמיתית../images/Emo23.gif

כבר מזמן קיימת בכל זאת...
יש אפשרות לבדוק את זה בכלל?

רותי 11

New member
היי חמודה -

את לא באמת שם במקום של אהבה והערכה עצמית את נמאת בדרך אבל לא באמת שם. להעריך את עצמך ולאהוב את עצמך עד הסוף - אם זה היה ככה מצבך היום היה שונה. בכל מקרה לגבי הקטע של הזוגיות אצלך, אני מקבלת שיש לך מעין דחיה מגברים, ישמע מוזר, אבל היית יצאנית והבאת משם את הדחיה מגברים, או יותר נכון את הקטע שהם רק רוצים משהו אחד ואת צריכה ללמוד לשחרר את זה, לשחרר את התחושה שלגברים יש רק רצון אחד, הם יכולים לאהוב עד הסוף. אגב זה בהחלט שיעור חזק אצלך בחיים האלה.

אמאאאאאא ../images/Emo12.gif

המציאות בה אנו חיים היום היא כזו שיש שבאמת רוצים רק סטוצים (אבל לא רק גברים), כן באמת ובתמים אני מאמינה שגברים יכולים לאהוב עד הסוף... אז מה בכל זאת???

רותי 11

New member
גלית יקירתי

המציאות מראה הרבה דברים השאלה היא במה אנחנו בוחרים להתמקד. מה שאת צריכה לעשות ולא לטייח על ידי שכנוע עצמי, אלא על ידי הפנמה שאת צריכה לנקות את אותו זכרון, נכון שזה יכול לבוא על ידי כנוע עצמי עמוק אבל לא לעשות את זה ממקום של הכחשה.

אני בוחרת להתמקד בדברים הטובים

ולא באלה שאינם טובים... ועוד שאלה בבקשה, איך מנקים, ניקוי יסודי, את אותו זכרון?

kikona126

New member
רותי מה עושים במקרה ורוצים לתקן

אבל הצד השני לא מאפשר את זה? האם יש דרך אחרת לתיקון?

רותי 11

New member
חמודה התיקון הוא שלנו

לא של הצד השני. אנחנו צריכים לתקן לעצמנו אם הצד השני לא רוצה זאת בעיה שלו.

kikona126

New member
אני יודעת מה התיקון

אבל לא מצליחה לישם אותו, הבנתי איפה היתה הטעות בפעם הקודמת... כמו שאמרתי לך הגלגל התהפך, ונתן לי את ההזדמנות לעשות את השינוי ממקום אחר, אבל זה לא כל כך מצליח... (והנה השאלה איך לעשות את התיקון אם הצד השני לא מאפשר, היא כבר דוגמא לכך שאינני מצליחה לעשות את השינוי...) דרך אגב, בקשר לתקשורים, מה את עושה אם את מקבלת תקשור על אדם, על משהו עתידי, האם תנסי למנוע את המשעה? גם אם בתקשור הוא אומר "הגיע הזמן" וכבר מחליט על הפרידה שלו?

למעלה