הי רותי, יש לי שאלה

obobus

New member
הי רותי, יש לי שאלה

איך נראות אנרגיות שנמצאות סביבנו? אני מקווה שאני מגדיר את זה נכון כאנרגיות. וסביבנו יכול להיות במימד אחר, מעבר לצעיף. כנראה שההגדרה שלי לא מדויקת. ראיתי הערב, ממש לכמה שניות, הבזקי אור. הייתי בתוך הבית ופתאום ראיתי, כאילו בזוית העין כמו הבזקים כאלה, גופיפי אור, חלקיקי אור קטנים, הם כאילו שייטו מולי במהירות גבוהה, סובבתי את הראש מצד לצד והם היו שם. משייטים מולי. מה ראיתי?

obobus

New member
מה זה ישויות של אור?

אלה נשמות שאנחנו כל הזמן מדברים עליהם? או שגם דברים אחרים?

רותי 11

New member
כל מיני יש סביבנו

המון אנרגיות והמון ישויות שהן לא נראות לעין, אפשר לזהות אותן דרך אותן ניצוצי אור או שיש כאלה שיכולים לראות אותם סתם ככה.

obobus

New member
אני ראיתי ניצוצות

כמו גופיפי אור. איך הם נראים באמת?

obobus

New member
תשמעי רותי, זה מדהים מה שקורה לי

אני לא יודע מאיפה להתחיל לעכל את זה. ספרתי לך שאני קורא את התקשורים של קריון, את הערכה הראשונית של ה-lightworkers אחרי או תוך כדי כל תקשור קורה לי משהו. בפעם הראשונה זו היתה המועצה שלי שהופיעה בפני, בפעם השניה, תוך כדי אלו הציו הניצוצות שספרתי לך עליהן כאן בשרשור. אתמול בלילה קראתי את החלק השלישי ואחריו הלכתי לישון. כשהייתי בדרך למיטה הרגשתי שמשהו הולך לקרות. הרגשתי שאני טעון באנרגיה ותוך תהליך ההרדמות, חצי ער וחצי ישן, התחיל להדהד בתוך הגוף שלי הרטט החזק (שאני כבר מכיר אותו). אחריו הייתי במקום חשוך, כשמולי היתה סדרה של אורות שהיבהבה מולי, האורות היבהבו או ריצדו (כמו פלש של מצלמה אבל הרבה יותר מעודן ולא מסנוור), כל פעם אחד אחר, והיה ברור לי שהריצוד של האורות שאני רואה זה בעצם שמישהו מנסה לדבר איתי, כלומר היה ברור לי שהריצוד של האורות היא צורה של תקשורת, של העברת מסרים ואני לא ידעתי לפרש אותם. חשבתי שאולי זו היתה המועצה שלי שנגלתה אלי בצורתה האחרת, כי גם האורות היו סביבי בצורה של סהר, כמו שהמועצה ישבה מולי בזמנו. מה דעתך? מכירה צורות תקשורת בדרך של אורות מהבהבים? יש תקשור מסוים של קריון או ספר מסוים שלו שהיית ממליצה לי לקרוא? תודה

ההרגשה הינה אנדוידואלית

ואם אתה מרגיש שאינך מבין מה קורה, ואתה רוצה להפתח לתיקשור ולהבין,
כדאי שתלך ללמוד או לקבל הדרכה ממתקשר, בהצלחה אריאלה

obobus

New member
כל דבר בעיתו

אני מאמין שגם זה יגיע. בשלב הזה אני מרגיש שיש לי עוד הרבה מה ללמוד בכוחות עצמי כדי להבשיל ולהפיק את המקסימום ממי שיהיה זה שילמד אותי, כשיגיע הזמן לכך.

למעלה