הי רותי יקרה,

הי רותי יקרה,../images/Emo24.gif

איך היה בחופשה?
אם אפשר לבקש... שאלת תקשור קטנה... האם תוכלי לבדוק לי מה ביני לבין אמא שלי בגלגול בעייתי שההדרכה שלך תמצא? אני מרגישה שיש איזושהי נקודה שאנחנו צריכות לעבוד עליה... יש כעס והרבה מהמורות בתקשורת בינינו. האם יש גורם ברור למהמורות האלו? היום אני רואה את זה כקשור לסדרי עדיפויות (אם זה מידע שיכול לעזור). תודה מראש

רותי 11

New member
דגנית יקרה

אני רואה שהייתן חברות מאוד קרובות אפילו יותר מאחיות (כילדות) באיזשהו שלב, המערכת משתנה עם הגיל, ככל שאתן מתבגרות זה משתנה יש התרחקות מסויימת למרות שאתן מנסות להיאחז באותה חברות יש מעין רגשות אשמה שאתן מוותרות על חברות גדולה, כי כל אחת בעצם יש לה כבר חיים משלה, אבל בגלל אותה חברות מופלאה שהייתה לכן ושאתן כל כך רציתן לשמר אותה אבל החיים לא ממש איפשרו לכן את זה, זה כבר לא היה זה, זה כבר היה יותר פושר יותר רדוד מפגשים רק כדי לא לשחרר אחת את השניה.

תודה לך יקירתי,

לא כל כך הבנתי מאיפה הגיע הכעס, כנראה זה משהו ששייך לחיים הנוכחיים שלנו... גם לא ברור לי מדוע בחרנו לחזור הנה כאם ובת... אם הקשר היה אז זמני, כנראה שמילאנו את התפקיד שלנו אז.. אז מדוע קשר חזק יותר? ואגב, אני לא רואה את עצמי חיה בלעדיה....

רותי 11

New member
חמודה הפעם הקשר הוא חזק

הוא קשר של מחויבות לכל החיים ולא רק כשזה נוח. הכעס אלה הם דברים שמצטברים עם השנים אצל כל אחד זה מגיע מכיוון שונה.

אוקיי, ואז מה?

מה משמעות הקשר הזה (ברמות הקוסמיות)? הרי כולנו מהווים מראה אחד לשני, לא יכול להיות שבכך מתמצה מהות הקשר... אני חושבת שאם אצליח להבין את מהות הקשר שלנו ברמה הקוסמית, אצליח לפתור את עניין הכעסים

רותי 11

New member
תראי מתוקה

אני חושבת שכדאי שתפסיקי לחפש את אותן סיבות קוסמיות ותתחילי לחפש אותן כאן, כי זה לא יפתור את הבעיה, תשימי לב על איזה כפתורים היא לוחצת לך זה מה שיעזור לך לפתור את הבעיה. אגב אחת התמונות שראיתי באותו גלגול זה שכשהייתן ילדות היא פשוט הייתה מושכת לך בשיער, היה לך שיער זהב מדהים וראיתי אותו אסוף (לא קוקו) והיא פשוט משכה אותו לדעתי היא קינאה בך באותה תקופה ואת לא שמת לב לזה.

תודה יקירה, אגב, שמת לב לשעה ששלחת את ההודעה?

אני יודעת בדיוק על אילו כפתורים היא לוחצת, ובגללם אני מחפשת את הסיבות הקוסמיות כי הגעתי למבוי סתום. התפישה שלי היא כזו - יש משהו שמסתתר מתחת לפני השטח, לכן ה"כפתורים" האלו כל כך רגישים והדברים חוזרים על עצמם. חשבתי שיש משהו בי, כנראה (שהרי היא מראה שלי ואני שלה וכן הלאה), שבגללו אנחנו כאן יחד במערכת יחסים כזו. אגב, יש ביננו יחסים מאוד מאוד קרובים, ולכן הפגיעות (מרחוקים לא נפגעים כך, נכון?).

רותי 11

New member
עכשיו שמתי לב

הסיבות הקוסמיות את צריכה לבדוק אותם מול עצמך היא רק לוחצת עליהם זה לא בהכרח תיקון שלכן ביחד. לכן אמרתי תחזקי את אותם כפתורים וככה היא לא תוכל ללחוץ עליהם

למעלה