הי קרן

קרמי1

New member
הי קרן

תאריך לידתי הוא 07.12.85 רציתי לדעת האם בשנה הקרובה קיים סיכוי לשיפור במצב הכלכלי. בנוסף, אני נמצאת בקשר ארוך משך 3 שנים עם הפסקות רבות באמצע וספקות תמידיות. הייתי מעוניינת לדעת מה הכיוון פחות או יותר במצב הזוגי..? תודה ויום טוב.

שלום לך ,

לגבי הקשר הזוגי , הוא היה צריך להסתיים סופית בפברואר - מרץ האחרון הבעיה היא שלך יש נטייה לפתח חרדת נטישה ולכן לא קל בעבורך לסיים מערכות יחסים לדעתי כל אחד ימשיך לדרכו במהלך השנה הקרובה . לבי מצב כלכלי , לא רואה שיפור בשנה הקרובה ויש לשקול צעדים בכובד ראש לקראת יולי תגיע הצעה להעלות את היכולת הכלכלית ע"י עבודה מכניסה יותר או נסיעה למקום אחר בו תוכלי להרוויח משכורת. בברכה,קרן

ספיר109

New member
קצת בשוק...

לגבי התשובה על הזוגיות. הקשר אמנם עמד על מצב פירוק בחודשים אלה ואף לקחנו הפסקה מסוימת, אך בן הזוג לא התייאש והמשיך לשמור על קשר רציף ולפיכך הסכמתי לתת לו הזדמנות נוספת... לפי התגובה שלך לקשר זה אין סיכוי להמשך בעתיד וכל מה שגורם לו להמשיך ברגע זה הוא "התלות" הקיימת... האם אכן עלי להמשיך הלאה? בנוסף, בעבר שאלתי אותך שאלה לגבי התאמה זוגית בינינו ואמרת שאינך עונה על שאלות מסוג זה אך בשנה זו בן הזוג יחליט בנוגע לשינויים שיגרמו לקרבה בקשר כגון: מגורים או מיסוד.. האין זה סותר את תשובתך זו? שאלה נוספת- כדי לבדוק מצב זוגי אינך צריכה גם את תאריך הלידה של בן הזוג? מצטערת אם תגובתי נשמעת בוטה במקצת, אך לא ציפיתי לתגובה מסוג זה בעיקר לאחר התכתבותנו האחרונה.. תודה

תשובות :

1.כאשר כתבתי שבן הזוג יגיע להחלטות במהלך השנה זה לא אומר שגם לך אין חלק בנושא ההבנות יביאו לפרדות,מחשבות ובעיק לקבלת החלטות לאן מוביל הקשר . 2. אינני צריכה את תאריך הלידה של בן הזוג בכדי לאבחן זוגיות מפני שכל בני הזוג שלנו באים לידי ביטוי ומשתקפים בתאריך הלידה שלנו ,ולכן אני רואה אותו ואת המחשבות שלו ואת הרצונות שלו דרכך ולכן דיברתי על פרדה בחודשים הללו . אין לך מה להצטער ואני בהחלט מבינה את הרגשתך , המחשבות והספקות לא נמצאים רק בליבו אלא גם אצלך אין כאן עיניין של התייאשות כמו שציינת שבן הזוג לא התייאש , אלא שלדעתי אתם הולכים בדרכים נפרדות . בברכה,קרן

ספיר109

New member
אודה למענה נוסף...

תקופה זו די לא יציבה עבורי בכל התחומים- זוגיות, קריירה, לימודים וכו' יש לך איזושהי אינדיקציה לגבי סיום טלטלות אלה והתחלה של חיים יציבים יותר?

למעלה