הי קרן,

ruthi1

New member
הי קרן, ../images/Emo26.gif

הי קרן, הפנתי אלייך שאלה בפורום לפני שבוע בערך, והיא נידחקה כבר לעמוד השלישי ללא מענה מצידך. אני מאוד אודה לך אם תוכלי לענות לשאלה. אני מצרפת שוב את הנוסח הקודם: שמי- רותי , שם משפחה- 6 ותאריך הלידה שלי הוא 15.05.1981 אני מרגישה שבכל הנוגע לזוגיות המזל שלי חסום לגמרי! את רואה איזה שינוי בקרוב אם בכלל? ובתחום הקריירה- בחודשים הקרובים אני אסיים את לימודי התואר ואתחיל בחיפוש עצמי בתחום הקריירה, את רואה הצלחה? אני אמצא את מקומי?? תודה מראש על העזרה והתשובות :)

היי רות

בוקר טוב תמתיני בסבלנות וקרן תענה לתשובתך על פי הקבלה מבחינה קרמתית באמת את מרגישה שהדברים לא זזים אך יש לך את היופי והעוצמה לשנות דברים בתוך תוכך רק תאמיני ואת תצליחי גם שאת עוברת טראומה ודברים לא מסתדרים כמו שאת מקבלת מכה וצועקת כואב אך את מתאוששת כך את לומדת ממערכות ומתקדמת קדימה ורק מתעצמת ואז תמצאי את מה שמחפשת. וקו מחשבה שאת מכירה מישהו אולי את תהיי בהתחלה היוזמת ואז תראי את ההצלחה אור והצלחה תמיר בן אשר נומרולוג קבלי ומערבי

זוגיות ועבודה ,

שלום רותי , דבר ראשון אין שום דבר חסום אצלך ,הכל קורה בזמן שלו אך יחד עם זאת קיימת בך תחושה של קורבנות מסויימת שמגיעה מבית ההורים ויכולה להעיד על הרבה סיטואציות שמשליכות על זוגיות , החל מזוגיות של הורייך שאחד מהם היה פסיבי והשני דומיננטי על גבול השליטה , ועד בעיות וקשיים שנוגעים למיניות . את מצד אחד כן רוצה זוגיות ומצד שני לא רוצה להיות תלויה ופאסיבית ולא קל לך להיפתח ולדבר. לקראת סוף השנה אני רואה פוטנציאל לקשר שיתעצם גם בשנה הבאה . לגבי קריירה , אני רואה התחלת מסגרת לקראת אוגוסט - ספטמבר. בהצלחה,קרן

ruthi1

New member
../images/Emo51.gif

קרן, תודה על המענה, לא כל כך בטוחה מה הכוונה לגבי ההורים, אבל לגבי השאר יש בהחלט הקבלה בחיי. תמיר תודה גם לך על המענה :)

למעלה