הי קרן היקרה!

pitzk

New member
הי קרן היקרה!

מקווה שעבר עליך חג שמח =) בכל מקרה, תאריך הלידה שלי- 9-3-88. הייתי רוצה לדעת אם שווה להלחם על הקשר עם אדם מסויים שתאריך לידתו 6-10-87. (שאלה זו לא למטרת התאמה זוגית, כי אנחנו לא בקשר זוגי..רק רוצה לחסוך מאמץ ורגשות מיותרים מצידי..) תודה רבה רבה מראש!

שום קשר לא שווה אם צריך להילחם עבורו

ונכון ... אינני עונה על שאלות שלך התאמה - ובמיוחד שאין שום קשר . מה שצריך להיות שלך יהיה בלי שום מאמץ , ומה שלא צריך להיות שלך ... לא יהיה אז חבל על המאמץ . בברכה,קרן

pitzk

New member
התכוונתי ש..

כרגע אנחנו לא מדברים בכלל מסיבות שונות, ורציתי לדעת אם כדאי לצפות למשהו או פשוט להשתחרר מזה..זה מאוד חשוב לי.. אם תוכלי לשפוך אור בבקשה.. תודה רבה, ע'.

../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

מה שצריך להיות שלך יהיה בלי שום מאמץ , ומה שלא צריך להיות שלך ... לא יהיה אז חבל על המאמץ !
משפט חזק!
אהבתי!!!!!!!!!!!!!!!
הפנמתי יופי יופי!
אפילו עשיתי אותו כותרת למסנגר צ'לי!
שכל שאר האנשים יחכימו!
וכמובן שרשמתי ..
שכל הזכויות שמורות
- לנמרולוגית המהממת צ'לי! -
ול:pITZK מניסיון שלי בהחלט המשפט של קרן אומר הרבה כי אצלי גם הכל קרה מהר בלי התאמצות בכללל ממש כהרף עין וכבר עמדתי תחת החופה בלי לעשות דבר ! נשבעת!
אז תדעי לך כשמגיע הרגע פשוט הוא מגיע בלי לשאול בלי להתריע! גמני הייתי בקשר קודם שונה משונה מתיש ומה לאאא עם איזה דביבון מעפן שהיום רואה אותי עם טבעת נישואין נוצצת משו משו ואוכל את עצמו יופי יופי! חחח אז קחי לך זמן ותיהיי מאושרת וכשבורא עולם יחליט שהרגע הגיע הנסיך שלך כבר יימצא אותך תאמיני לי!
שבת שלום שתבוא עליינו שנה מתוקה מתוקה עם ברכה אהבה שלווה ואחווה!

אוהבת אותך יקירתי ! אין כמוך!!

עד מחר בערב יהיו לך תשובות במסר ...! אענה על כולם !!! אני מתפלאת שאת לא משהקת בגללי , כי אני חושבת עלייך כמעט כל יום , אני שונאת להיות " חייבת " ואני יודעת שחייבת לך תשובות שנה מתוקה לך , ושבת שלום .

כפרה אני נראית לך מודאגת? בחייאט!!! הגזמת!

אני פשוט כל כך אהבתי תמשפט שרשמת שראיתי את זה על עצמי ממש אז הייתי חייבת לזרוק לחמודה שלנו עידוד קטנטן! מעבר לכך אל תיהיי בלחצ ושלא תעזי לחשוב שאת חייבת!!! באמת שלא! אני מסקורנת זה כן! אבל לחשוב שאת חייבת לי חחחח ממש לא זו לא פעם ראשונה שלנו נו בחייך! קחי תזמן קודם כל המשפחה הפורום הבית העבודה ורק אחר כך החפירות שלי זה באמת בסדר גמור נשמה כל עכבה היא לטובה! אני חולה עלייך את יודעת! ומתי שתיהיי בבת ים תני קפיצה נשב על איזה כוס שוקו חחח ומבטיחה לא יהיו חפירות! יאלה שבת שלוםם ומבורך בובה!

למעלה