הי צפונה לסקוטי....

גסטרו

New member
נרגעתי ... פינת עבודה ופינת ארוח

אני לא צריכה, דייני שהמיטה רחבה ונוחה (בהרבה צימרים היא לא ! וסליחה על ההשוואה) ודיינו שהקפה בבקר כמו שצריך מאחלת לכם ירח דבש נפלא ומתמשך ומקווה לדיווח מהשטחים הציבוריים ...

ננה f

New member
איריס? מז"ט

הפלאפל בכורזים, כן ממש באתר היה על הכיפאק. לא בטוחה שהוא הכי טוב באיזור אבל היה עתיר ירק.והטבח כרגיל מ... טורען -:) אבל זה היה לפני יותר משנה. קדירת המכשיפה והחלבן. לא ברור מי המכשיפה שם. כשביררתי תנאים לאפשרות שהייה נתקלתי באנטיפטיות לשמה. ועוד משהו, ההנחה שמקבלים במסעדה אורחי הסוויטות מופקעות המחיר שלהם (1100ש"ח לסופשבוע, 800 אמצ"ש ללא א.בוקר חמה ללא ביצים) הוציאה לי את הכיף. בשביל להתרוצץ עירומה אל נוכח פני החרמון הסבא מן הסוויטה לג'קוזי בקצה המצוק וחזרה אני חושבת שצריכים לשלם לי, והרבה יותר. המלון הסקוטי לפני השמועות בעניין א.הבוקר (רק החמשוש עד שבת אגב... ורק עד 1200)עם עוד ארוחה (בחצי פנסיון) לדעתי כילה לך את זמן הבליסה, כמו שציין מרס האלמותי (למה 4 למה?). אם אתם רוצים משהו נחמד מול החרמון, טרי ועדכני, אז גינת המיטבח בראש פינה למעלה, זו חוויה אורגנית מהממת וטעימה. (לא בשרי). בליסת בשרים... לא הייתי אצל דוריס עדיין. אולי בגיחה הבאה, אבל... הייתי בקנייפה במושב שרונה. מקום חדש עם פוטנציאל מי שכן אכל בשרים שם נהנה מאוד. אני אכלתי מרק תפ"א ופיטריות טעים ביותר, הקפה היה בסדר, הקינוח היה נחמד. גבינות- באל ולור בכנרת (תבדקי אמורים להיות בימי חמישי בערב ערב גבינות ויין נחמד . הגבינות מהממות אבל יקרות). בית גבריאל יפה לשבת אבל אני לא אוהבת את האוכל שם. מז"ט ובהצלחה ננה

עידו17

New member
פלאפל? עכשיו את מדברת!!!

פלאפל מעולה יש בטבריה אצל האחים אלוש - אפשר לעמוד שעה עם פיתה ורק למלא תפו"א מטוגנים מלמעלה - מעדן. עוד אחד שווה ביותר יש בראש פינה - ב"אוסול" בכיכר הראשונה.

מיצמיצ69

New member
מזל טוב איריס ! ../images/Emo65.gif

אני לא מכירה את איזור טבריה כ"כ אבל אנסה לברר לך עם מישהי שגרה באיזור

רמתא

New member
עוד הצעות

אפשר את תמרים החביבה, הדקס נחמד אבל לא מרגש, אפשר לעלות לכיוון צומת גולני יש את המסעדה הדרום האמריקית ששכחתי את שמה, לפקוד כמובן את מור וקינמון המשובחת בצומת כורסי, במעלה הגליל העליון - הטחנה הבשרית המצויינת במטולה, פוקצ'ה בר האיטלקיה הנחמדה מאוד בגן הצפון, את נחלים המשובחת (רק עיסקית, אחרת יקרה להחריד) שגם בגן הצפון, מיטושס המשובחת באזור התעשיה קצרין, יש גם עיסקיות טובות). לגבי ראש פינה, לא התרגשתי מדוריס קצבים, גם הבית של רפא לא מעלף, חייבת להודות שמזמן לא אכלתי שם במשהו שבגדר גורמה... ברמת הגולן הצפונית, קדרת המכשפה, יקר ולא גורמה, אביבה בעין זיוון מצויינת, אבל אני חוששת שהיא פועלת רק בערב, יש גם את צ'בי שעושה פויקות במושב שעל, אין לי מושג איך למצוא אותו בקיצור, בתאבון...

Forum User

New member
מזל טוב!

פלאפל וחומוס נהדרים ב"אוסול" בכניסה לראש פינה, בדיוק מה שצריך לארוחונת קלילה באמצע היום.

ראובל

New member
קצה הנחל! 5 דקות נסיעה, ואוכל ענק!

נמצא בתחנת הדלק שליד נחל גינוסר. הכי טעים שיש. הרבה מזל טוב ובהצלחה בחיי הנישואין

ממליצה

לנסוע לקיבוץ כנרת יש שם גבנית שעושה גבינות מעולות, אפש\ר לשבת שם עם מגש טעימות של גבינות ובקבוק יין. מומלץ ביותר - גם לקחת הבייתה. אנחנו אישית לא ממש נהנו בקדרה ובחלבן אוכל סתמי לחלוטין (הרבה יותר מידי גבינה מוקרמת - אני יודעת שזה משפט לא נכון תחבירית אבל זו ההרגשה) לעומת זאת בראש פינה "דוריס קצבים" הייתה ארוחה מצויינת לאוהבי בשר כמוני. לצערי לא הזמנתי מקום מראש ולכן היה לנו מקום רק על הבר, הברמן היה מקסים ו"אירח" אותנו בשמחה ובכייף. מקום מומלץ מאוד. אישית אני יותר אהבתי את "צל תמר" (אשדוד יעקב) מאשר את "תמרים" (כנרת). האוכל בתמרים היה לחלוטין סתמי המסעדה גם לא משהו (כאילו אתם ליד הנחל מה הבעיה לעשות דק שאנשים יישבו במקום יפה?) וחוץ מזה לא בכל מנה צריך להיות סילאן ועוד בכמיות, בסדר הבנו את הרעיון שסילאן ובשר הולך יחד אבל לא חייב. בצל תמר הם יותר משופשים מה שיש בתפריט זה מה שאתה מקבל בלי פלצנות יתר. אם בא לכם בדרך לטבריה לאכול ממליצה מאוד על "ספארקס" במושב שדה יצחק וכמובן על "לימוזין" ברמת ישי. (ועכשיו אני מסוגלת לטרוף כבש שלם)

מזל טוב איריס!

בסופ"ש האחרון היינו במלון הסקוטי והיה נפלא!!! אני מקוה שתלונו בסוויטות (חדר "אנטיק") - אמנם יקר משמעותית אבל שווה את ההפרש. ארוחת הבוקר עשירה וטובה ו"מחזיקה" אותך שבע וטוב לב לאורך זמן, וכמותה עם ארוחת הערב, כך שבמקומך הייתי מסתפקת בנשנוש *קליל* בלבד בצהריים.

אוקיי, עכשיו טרחתי לקרוא את כל

השרשור וראיתי שאתם אכן מתעתדים לשהות בסוויטות. איזה כיף לכם, תהנו!

למעלה