הי צפונה לסקוטי....

איריסג

New member
הי צפונה לסקוטי....

אז התחתנו ביום שישי ועכשיו הגיע תור המיני-ירח דבש... 3 לילות מענגים במלון הסקוטי בטבריה. ומכיוון שאנחנו בחצי פנסיון שם - הייתי שמחה לקבל המלצות למקומות נחמדים לארוחת צהריים קלילה - כי עם כל חיבתי ל"גיטל" - אני לא רוצה לאכול שם 4 פעמים..... האזור - סובב טבריה ורמת הגולן. ואגב - למי שעזר לי לגבי "הטעם השישי" - אין עליהם!!! היה אוכל מדהים, וקינוחים שיזכרו לעוד שנים קדימה.

lilok

New member
טעמים בגליל

קודם מזל והצלחה. מתי אתם בסקוטי?

איריסג

New member
מגיעים בחמישי (בעוד 3 ימים...)

עוזבים בראשון בבוקר.... כאמור - חצי פנסיון - ומהביקור הקודם שלנו שם אני יכולה להעיד שארוחת הערב עונה על כל ציפיותינו הקולינאריות (וברוך השם אנחנו יודעים לאכול ואוהבים לאכול טוב....) - שלא לדבר על ארוחת הבוקר, כך שבאמת מה שאנחנו צריכים זה תחנות לעצירה קלילה בצהריים. אני משערת למשל שביום שישי נטייל לנו באזור ראש פינה. בשבת בוודאי נעלה לגולן. וגם בהגעה ביום חמישי בטח נרצה לנשנש משהו עד ארוחת הערב.

אירסג ../images/Emo49.gif ואם תלכי נמוך יותר

תמצאי ביקורת טובה של תתרולי לגבי מסעדה ממש קרוב לטבריה.וחוץ מזה יש בטבריה עצמה תמצאי את דקס -בשרים, סינית לא רעה הפגודה והבית .וליד קיבוץ אפיקים תמצאי את כפות תמרים (נדמה לי שזה שמה ) וצפונה יותר יש את הגוש בהגושרים,נחלים ליד ואיסקנדר ליד קיבוץ גדות. ואישית אהבתי מאוד את המסעדה בחוות הסוסים בורד הגליל(מעל אלמגור). שלא לדבר על כל המקומות הקטנים והנחמדים בראש פינה.אם תערכי חיפוש דובר בצפון הרבה מאוד. אז תעשו חיים ותהנו

lilok

New member
ארוחת מלכים

שמח לקרוא את הביקורת המעודדת על המלון הסקוטי. ( יש לי מניות שם) ואחרי....כל אחד יכול להמליץ על טעם מיוחד, אני ממליץ על המיוחד. והוא..."בוסתן לבונה". אם חשקה קיבתכם באירוח מלכים, פרטי, בתוך "גן עדן", זתומרת, שני שפים מבשלים רק לכם, שלל בשר ועוד....אומנם זה עולה....אבל כמתנת חתונה..מממממממממממה זה שווה...

prizman

New member
קודם כל מזל טוב ../images/Emo49.gif

ואשמח לשמוע חוויות מהמלון, כבר הרבה זמן שהוא קורץ לי.

prizman

New member
אה, בסובב כינרת

אפשר לבדוק את בית גבריאל. הייתי שם לפני כמה חודשים לקפה ועוגה והיה נחמד. אלו שהיו איתי אכלו ארוחה קלה ונהנו.אאל"ט פתוח בשבת למרות הכשרות.

איריסג

New member
נכון לאוקטובר ...

זה המלון הכי טוב לטעמנו בארץ... נכון, הוא יקר (ואנחנו מתעקשים על חדרי הענתיק היקרים יותר) - אבל הוא פיסת חוץ לארץ במרחק נסיעה של שעתיים מהבית. החדרים מדהימים, האוכל משובח, הכינרת נוצצת, וטבריה מכוערת ומלוכלכת... לא הכל יכול להיות מושלם....

mars4

New member
קודם כל מז"ט....

ועכשו אני לא מבין? אתם בירח דבש נכון? נכון! אתם בחצי פנסיון נכון? נכון! אז זה מספיק אוכל! את שאר הזמן יש לנצל"ש לסקס וזה לא ממש הולך על בטן מליאה.. אבל פטור בלא כלום אי אפשר ואני תמיד בעד זוגות צעירים אז אם בכל זאת תרצו לצאת מהחדר אז: - המכשפה והקדירה ברמת הגולן - הבית של אביבה - עין זיוון , רמת הגולן. אירוח מהממם בבית של אביבה . להזמין מקום מראש.

עידו17

New member
עוד כמה מומלצים

במזרח הכנרת: חווה בכפר במושב רמות, מור וקינמון מעל צומת קורסי לחובבי הבשרים יש את מיטשוס בקצרין ואת עמבורגר ודוריס בראש פינה. אגב, קדירת המכשפה והחלבן (או מכשפת החלבן והקדירה, לא זוכר) מופלץ, יקר ודי רחוק מטבריה. עדיף פלאפל במג'דל שאמס.

איריסג

New member
תודה לכולם...

האמת שעל קדירת המכשפה והחלבן אני זוממת די הרבה זמן... השאלה היא אם שווה לנסוע את כל הדרך או לחכות שנהיה באיזה צימר יותר קרוב, וגם - יש לנו ארוחת בוקר משובחת במלון, וכנ"ל ארוחת ערב - זה לא ביזבוז לעלות עד המכשפה רק בשביל איזה קיש וסלט? ואפרופו פלאפל - לרגל המאורע אני שוקלת להתעלם לרגע או שניים מהמשטר של התזונאי החביב שלי - המלצות על פלאפל ממש טוב בסביבה יתקבלו בברכה... האיש שלי טוען שדווקא בטבריה יש פלאפל מצויין, אבל אשמח לעוד אלטרנטיביות (למי שג'ינה הוא בשבילה מאכל אלים....)

גסטרו

New member
מזל טוב ! בדיוק היום הצעתי לו את

הסקוטי אבל אמר שטבריה מורידה לו את כל החשק....האם תוכלי להוסיף יעוד קצת פרטים , לאחר סוף השבוע ואולי ישתכנע . איפה, איפה ניצה ומשה שרק בשביל לאכול שם היה כדאי לנסוע לטבריה .

איריסג

New member
שוב ../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif

רשמנו לפנינו את ההמלצות... נחזור ונדווח. לגבי המלון הסקוטי - כאמור, זה יהיה הביקור השני שלנו שם. את החדרים הרגילים אני לא מכירה - בעיני זה ביזבוז לנסוע לשם בשביל החדר הרגיל. החדרים שנקראים "ענתיק" הם ענקיים, בנויים באבן בזלת שחורה , יש בכל חדר פלזמה ו DVD, אבל את זה יש גם בחדרים הרגילים כמדומני (והם גם משאילים סרטים), לכל ארבעה חדרים (קומה) יש מרפסת יפיפיה שמשקיפה לכנרת, המלון כולו מלא פינות חמד קטנות וחבויות - גינות קטנטנות, גינות תבלינים וכו'. עשינו שם גם מסג' והיה נפלא (אם כי כמו כל מסג' במלון - לא זול). והאוכל - אח!!!! מכיוון שמדובר במלון שאינו כשר - תוכלו לקנח את ארוחת הערב הבשרית עם מגש גבינות משובחות, או עם אחד מהקינוחים הנהדרים שלהם, ובארוחת הבוקר בשבת ניתן לקבל קפה הפוך מצויין, הלחם טרי, הסלט חתוך באותו הבוקר (ולא בשישי בבוקר...) ועמדת החביתות פעילה מתמיד. חוץ מזה - בימי חמישי עד שבת יש להם בנוסף גם בראנץ - מ 11 עד 3 בצהריים - אבל הוא בתשלום נוסף (גם לאורחי המלון). יש שם בר סקוטי (לא היינו בו, אנחנו לא שתייני אלכוהול מי יודע מה, אבל אולי הפעם ניכנס...), יש להם בריכה משלהם - שנמצאת מעבר לכביש - ןעוברים אליה בגשר עץ - והיא ממש נמצאת לשפת הכינרת - וממנה - ירידה אל מימי הכינרת ישירות, אם אני לא טועה. חוץ מזה, הם מציעים כל מיני פעילויות לאורחי המלון , ובחינם - דוגמת סיורים בטבריה העתיקה (דווקא מאד מעניין, עם מוריס , מורה דרך אגדי ומצויין) והרצאות שונות. בקיצור - אין שום בעיה להתעלם מהסביבה המאד מכוערת של טבריה, ולהתרכז בגן עדן הקרוי המלון הסקוטי. שיכנעתי אותו????

גסטרו

New member
חן חן ! נותרה רק שאלת המחיר יש

הצעה למחזיקי אמריקן אקספרס . אותי שכנעת ואותו הקפה בשבת ישכנע ללא ספק.

איריסג

New member
גלי לנו מה ההצעה...

אבל אני שוב אומרת - בעיני - חצי או יותר מהקסם של המלון הוא החדרים העתיקים. לפחות מהתמונות (וגם מביקורות שקראתי) חדרי ה"יוניק" ממש סתמיים. כך שצריך לוודא שההצעה של אמריקן אקספרס מתייחסת לחדרי ה"ענתיק"

גסטרו

New member
קצת OFF אבל יש שם אוכל טוב...

המחיר - לילה לזוג חצי (!) פנסיון- חדר יוניק בלי נוף- 1240 , עם נוף 1430, חדר אנטיק בלי נוף 1690 עם נוף 1790 ! על זה יש הנחה 15% במעמד תשלום אמריקן אקספרס , ומקבלים גם ארוח VIP בחדר (מה זה?) , קפה ועוגה בלובי פעם אחת . בסוף השבוע הקרוב סוף שבוע בסימן סולם יעקב בגינוסר -ביום חמישי זמר אירי במופע מיוחד לאורחי המלון (היכוני) וביום ששי מוזמנים אורחי המלון לפסטיבל בכרטיסים מוזלים לנו נח סוף שבוע של 25 למאי אז יהיה סיור ביקבי רמת הגולן וטעימות . אנ י חושבת ללכת על חדר יוניק בלי נוף ראיתי באתר את חדר הענתיק עם קירות בזלת- זה לא עושה לי את זה.... בקצור- נראה שכדאי גם לכם לשלם באמריקן !

איריסג

New member
מבצע??? ../images/Emo4.gif

גסטרו, תקשיבי - תרימי טלפון למלון, ותבקשי לדעת מה המחירים הרגילים. לדעתי אמריקן אקספרס עושים עליכם קצת סיבוב. אבל אולי אני טועה.... חדר הענתיק, מלבד זה שיש לו קירות בזלת (בעיני זה יפיפיה) הוא להערכתי משמעותית יותר מרווח - יש בו גם פינת עבודה גדולה וגם פינת אירוח וכו', אבל אכן ההפרש במחיר די משמעותי. בכל מקרה - האוכל הלא כשר תקף לגבי כל החדרים. אח, הסלמי היבש של הבוקר...

גסטרו

New member
אלה מחירי המלון ! אם את משלמת מחיר

אחר אשמח לדעת , קחי בחשבון שזה חצי פנסיון. ממה שהבנתי במלון זה המחיר הרגיל ורק במעמד החיוב יש הנחה. ושוב - היות ואת שם מחר (הידד!) האם תוכלי לברר מה המחיר בלי להזכיר את כרטיס האשראי ??? תודה

איריסג

New member
על האתר הסתמכתי...

כנראה שהדחקתי את המחיר.... אגב - בקיץ (חברה שלי בדקה) המחירים אפילו יקרים יותר....

למעלה