הי צהרים טובים..

הי צהרים טובים..

לא יודעת מאיפה להתחיל..בבקשה תקראו
כבר כתבתי פה בפורום מספר פעמים, פה אני מוצאת נחמה
בעלי ואני נשואים כמעט 6 שנים מצב הזוגיות שלנו לא מזהיר במיוחד
אם שואלים אותו מבחינתו הכל בסדר אבל אני? אני קרועה מבפנים עד היום הייתי חזקה אבל לאט לאט אני מאבדת את שפיותי
נמאס לי מהחיים. אני אוהבת אותו וגם הוא אומר שאוהב אותי אבל בהרבה דברים אנחנו לא מסתדרים.וכשרבים זה מגיע אצלו לקללות וצעקות ממש השפלה..בשבוע האחרון המריבות עלו מדרגה.. אני מודה התנהגתי לא יפה הייתי קצת עפ פרצוף כשנכנס הביתה דברים יתגלגלו ורבנו על משהו והוא התחיל לצעוק ולהתעצבן..הוא היה באמצע לחתןך משהו ואני בדיוק עברתי לידו והוא פשוט תפס אותי והצמיד לי את הסכין ואני ממש התחננתי שיפסיק זה הלחיץ אותי נורא. בסוף הוא שחרר..אחרי שחזרנו לדבר בררתי איתו מה זה היה צריך להיות שהוא הים עלי סכין..והוא אמר שממש עצבנתי אותו. שאלתי אם באמת חשב לעשות לי משהו והוא אמר הסכין היתה מכוונת ליד ברור שלא התכוונתי למשהו פשוט עצבנת אותי..וזהו חזרנו להיות רגילים אחרי סליחה והתנצלות..בערב שוב רבנו ושוב קילל כי לא הסכמתי איתו על משהו נורא חשוב בשבילו ואמר שאני השטן.. אז אמרתי לו נכון אני השטן כי פשוט נמאס לי..ואז אמר עכשיו באמת בא לי לעשות לך משהו עם הסכין להחזיק לך את הלבלב ושתמותי כבר..זה היה ברחוב לכן אני לא יודעת כמה אמיתי הוא היה..אני לא חושבת שהוא באמת יעשה כזה דבר כי הוא הרבה דיבורים..תמיד מקלל ואחרי זה אומר לי את יודעת שכשאני מתעצבן אני לא שולט על מה שיוצא לי מהפה..אני לא יודעת מה לעשות עם מי לדבר.אני רוצה להתגרש אבת נורא מפחדת מהלבד ועוד יש לי ילד ואני מפחדת שהוא יקח לי אותו..מה גם שלפעמים ממש סבבה לנו..אני במצב נפשי מאד גרוע אין לי חשק לכלום. מה עושים???

את נורמלית?

לא באמת... סליחה על הבוטות אבל מה את עוד עושה איתו? גם אם את האישה הכי נוראית עלי אדמות, אם לא מתאים לו- שיעזוב. אבל סכין? ואיום בפגיעה פיזית? מהר אבל מהר תעופי משם.
לא לחפש סיבות, לא לחפש אשמים, פשוט לא. רק לעוף...!!!!
וזה שיש ילד זה רק מחזק את הסיבה לעוף.
אין סלחנות והבנה כלפיי אלימות. נקודה.

seeyou

New member
לדעתי,אצל רוב הזוגות נשואים יש היתפרצויות

של כעס/זעם מתיסכול שלפעמים בכלל לא קשור לנשואים

תמונה שאת מציירת עם הסכין נותן לי לחשוב שעדיף גרושים בקרוב מאשר ניסיון לטשטש את המיקרה

טעות קטנה וזה עכול להיגמר לא טוב

יש לכם ילדים?רכוש?

יוסי

אייבורי

New member
במקומך

הייתי מפסיק לעצבן אותו

[אבל נראה לי שזה גדול עליך, אז אולי תזמיני מצבה]

אני מפחדת שיקח לי תילד..

הוא יגיד שאני דכאונית (בתקופה האחרונה אני בקושי מחייכת כי פשוט נמאס לי ואני חסרת אונים)

תשאלי את עצמך

יש סיבה מהותית ואמיתית שבגללה יש מצב שיקחו לך את הילד? אולי משהו שאת לא מספרת בפורום?
כי מצב רוח ירוד של תקופה אחרונה זה לא סיבה מספקת, דיכאון זה מצב שצריך להוכיח אצל פסיכיאטר.
בקיצור, אם את באמת אמיצה מספיק לשקול פרידה ומה שעוצר אותך זה הפחד מהתגובה שלו, אז תתחילי בתהליך של להקיף את עצמך באנשים שיתמכו בך- גם נפשית וגם מקצועית, מביני דבר.
יש דברים שלא כדאי לחכות איתם, דעתי האישית בלבד.

מאחלת לך שתבחרי את הבחירות הנכונות עבורך ועבור בנך.

לא

אין שום סיבה...אני בסדר גמור! מתפקדת מצוין..הוא זה שלא מזיז תאצבע עם הילד...פשוט לאחרונה אין לי מצב רוח הוא טוען שאני דכאונית...אני מפחדת בגלל שיש לו כח והוא אמר שהוא יכות לעשות ממני סמרטוט אם הוא רק ירצה

עיצה אמיתית ומכל הלב

תעזרי בעובדת סוציאלית, שתעזור לך למצוא את הדרך החוצה.
נראה שאת באמת מפחדת ממנו וקשה לך למצוא את הכוחות לסיים את הקשר מבלי להיפגע.

זו העיצה הפרקטית הכי טובה שאני מוצאת עבורך, בהצלחה לך ולבנך.
מגיע לך לחיות את חייך בלי פחד.

nirity1

New member
לטובת הילד תפני לקבלת עזרה

עובדת סוציאלית , פסיכולוגית שתעזור לך , משהו. כי מה שאת מספרת נשמע איום.

cherryblossom3

New member
את בדיכאון כי בעלך מאיים עליך בסכין

זאת לא סיבה מספיק טובה להיות מדוכאת/חרדה/עצובה????

pov2

New member
החשש שיקח לך את הילד הוא חשש מוצדק

רשויות הרווחה ובתי המשפט הם לא משהו שניתן לסמוך על ה"צדק" שלהם.
מה שכן, לטובת הילד ולטובת שלא ילמד מאביו כיצד (לא) מתנהגים לנשים- כדאי להמלט מהעבריין הזה, אם זה ניתן.
וכשאני אומר אם זה ניתן- השאלה היא גם אם יש לאן ללכת וגם אם הזבל הזה לא עלול לנקום.
אין ספק שאת במלכוד קשה.

אייבורי

New member
נו באמת

רשויות הרווחה ובתי המשפט הם פרו-נשים
אם לא יוכח מעל לכל ספק שמדובר פה בסכנה ממשית לילד
אז ההחלטה
ילד הולך עם אמא, תתקבל

המעיזים הולכים על משמורת משותפת.

pov2

New member
הרשויות מסוגלות לתת גםלאבא סוטה לשמור על ביתו

מדובר בגורמים שקשה מאוד לסמוך עליהם ולא משנה מאיזה מגדר אתה.

newron26

New member
אני לא יודע מה איתכם - אבל לי נראה שהכול בסדר

מה הבעיה, היא מדליקה אותו, הוא מתעצבן, לפעמים יש סכינים בהישג יד .. ולפעמים הם גם מגיעים לגוף שלה - אז הכול בסדר,

היא קרועה ? כן אבל זה רק מבפנים ...
היא מתנהגת לא יפה ? אבל זה בסדר כי היא עוברת לידו כשהוא חותך סלט ...
היא מעצבנת אותו ? לפעמים אבל היא השטן שלו - זה הפתקיד שלה...

היא נראת שדי נחמד לה בסופו של יום ... וכבר 6 שנים היא ביחד ... אז הכול יופי טופי ...

ועכשיו ? שיר !
http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U

"אני לא חושבת שהוא באמת יעשה כזה דבר"

כשיכתבו עלייך בעיתון (במדור פלילים תחת הכותרת "בעל רצח את אישתו בדקירות סכין") זה כבר ממש לא ישנה מה את "חושבת"...

pov2

New member
מיציפיצי- תזכירי לנו ממתי תלונות מונעים רצח?

למעלה